MENIU

Scene INCREDIBILE, în noaptea de Revelion: Pensiune din Capitală, DEVASTATĂ de un tinerii care au închiriat-o. Poliția a deschis dosar penal

Pensiune distrusă / Captură foto
Pensiune distrusă / Captură foto

O pensiune din Capitală, închirată de un grup de tineri pentru noaptea de Revelion, a fost devastată de aceștia. Pereții au fost sparți, mobila distrusă, iar televizorul aruncat de la etaj. Potrivit proprietarului, pagubele se ridică la aproximativ 30.000 de euro.

În momentul când a fost de acord să închirieze pensiunea grupului de tineri, propietarului nici nu i-a trecut prin minte ce grozăvii aveau să comită aceștia. 

Acesta susține că, pe 31 decembrie, a fost sunat de o persoană care i-a spus că ar vrea să închirieze vila pentru Revelion, susținând că apartamentul în care urmau să facă nu mai era disponibil. Omul și-a dat acordul și, cum era plecat la munte, a trimis-o pe o colegă să se întâlnească cu tinerii. Aceasta s-a întâlnit cu ei, a luat banii, "s-a dat bon fiscal" și astfel au ajuns aceștia să închirieze pensiunea. 

Ulterior, pe 1 ianuarie, chiar în prima zi din an, proprietarii au observat că toate camerele de supraveghere erau închise și au încercat să ia legătura cu tinerii, însă niciunul dintre ei nu a mai răspuns.

Când au ajuns în pensiune, proprietarii au avut parte de o adevărată "surpriză": pereții devastați și mobilierul distrus.

Poliția a deschis un dosar penal, iar petrecăreții vor fi cercetați pentru distrugere.