MENIU

Scene de COȘMAR în Spania: O mașină a intrat în mai multe persoane aflate la terasă! Cel puțin 10 răniți, dintre care unul GRAV

Ambulanță Spania - imagine cu notă sugestivă

Cel puțin 10 persoane au fost rănite, în această seară, în orașul Marbella din Spania, după ce o mașină scăpată de sub control a intrat în mai multe terase de pe trotuar. Cel puțin o persoană se afla în stare gravă într-un spital. Poliția exclude un atac, relatează Reuters.

 
Potrivit forțelor de ordine spaniole, șoferul mașinii a fost arestat, fiind testat în prezent pentru consum de alcool și droguri.
 
Ofițerul a refuzat să ofere mai multe detalii, inclusiv cu privire la oamenii răniți. Poliția tratează cazul ca pe un accident.
 
Mass-media localeă susține că șoferul ar fi un localnic în vârstă de 30 de ani care se afla în mașină cu părinții săi, în timp ce unele rapoarte sugerează că bărbatul ar suferi de probleme de sănătate mintală.
 
Imaginilee postate online iemdiat după producerea acestui incident sunt de-a dreptul șocante, și asta deoarece înfățișează 
mai multe persoane întinse pe trotuar, în mijlocul scaunelor și meselor zdrobite, în timp ce paramedicii și trecătorii îi ajutau.
 
 
 
 

 

Mai multe articole despre:
spania raniti masina terasa marbella