MENIU

Scenă incredibilă, în direct la TV, în miezul zilei, în Spania. Ce i-a făcut un prezentator colegei

O scenă incredibilă a avut loc în miezul zilei, la o televiziune din Spania: un prezentator a ţinut să îşi "pedepsească" o colegă prezentatoare, iar rezultatul a reuşit să revolte o parte a telespectatorilor. 

Prezentatorul TV din Spania a decis să "se răzbune" pe colega sa de prezentare, după ce bărbatul ar fi fost şi el, la rândul său, pedepsit pentru că ar fi refuzat să danseze în timpul emisiunii.

Juan y Medio a scos, în timpul emisiunii, o foarfecă şi a început să îi taie rochia colegei sale, Eva Ruiz. Femeia a râs, o colegă a acoperit-o şi emisiunea s-a terminat înainte ca telespectatorii să vadă foarte multe. Momentul s-a produs în timpul unei emisiuni din timpul zilei şi, dacă unii telespectatori au fost, poate, amuzaţi, o altă parte a acestora s-a revoltat. Printre aceştia din urmă s-a numărat şi o politiciană locală, Teresa Rodriguez, care s-a întrebat "Ce se întâmplă dacă văd aceste scene copiii şi se decid, a doua zi, să taie rochia unei colege de şcoală?" 

Prezentatorii susţin că a fost o glumă, Eva Ruiz tăind, la rândul său, în direct, cu o foarfecă, pantalonii colegului său de prezentare. Diferenţa este că bărbatul nu purta pantalonii atunci când i-au fost tăiaţi, scrie Daily Mail. 

Mai multe articole despre:
Spania TV coleg eva ruiz juan y medio