MENIU

Scandalul mitelor ia amploare! Un judecător CCR ar fi luat mai multe spăgi, printre care și una de un milion de euro - SURSE

Judecători CCR/ Arhivă foto

Informații bombă în plin scandal al mitelor. 

Surse citate de aktual 24 susțin că un judecător al Curții Constituționale ar fi luat mai multe șpăgi, printre care și una de un milion de euro.

Informațiile vin în contextul în care președintele Consiliului Județean Vaslui Dumitru Buzatu a fost prins săptămânile trecute cu mita în portbagaj.

Mai mult, zilele acestea o judecătoare din Suceava a fost reținută după ce a fost acuzată că a luat mită ca să ajute traficanții de droguri. 

Judecătoare de la Tribunalul Suceava, care avea pe rol dosarele unor rețele de traficanți de droguri, era la rândul ei consumatoare de substanțe interzise. Procurorii care o investigau pentru luare de mită și protejarea infractorilor i-au găsit în casă mai multe feluri de droguri de mare risc.

Judecătoare este acuzată că a primit bani, excursii în străinătate, bijuterii și alimente pentru informații confidențiale despre anchetele DIICOT în care erau implicați diferiți traficanți.

Ana Maria Chirilă a fost reținută, iar magistrații cer arestarea preventivă pentru următoarele 30 de zile. 

Mai multe articole despre:
judecator ccr spaga un milion de euro