MENIU

Scandalul drogurilor la Casa Albă explodează. FBI a publicat primele imagini cu dovezile

Scandalul drogurilor la Casa Albă explodează

Scandal uriaș la Casa Albă, FBI a publicat primele fotografii cu drogurile găsite în reședința de protocol a lui Joe Biden. Agenții federali au dat publicității imagini cu o punguță de cocaină care se afla într-un dulap. 

Drogurile au fost găsite cu două zile înainte de ziua independenței, iar familia Biden se afla în vacanță în momentul descinderilor.

Scandalul substanțelor interzise a dat peste cap administrația Biden, care se confruntă cu mari probleme de imagine din cauza fiului Hunter Biden.

Ancheta a fost finalizată în 11 zile, iar agenții federali nu au reușit să stabilească ale cui sunt substanțele interzise. 

Sfidător: primarul din Crevedia și-a mărit salariul cu 70%. De oamenii rămași fără locuințe nu se mai interesează nimeni

Cotidianul britanic DailyMail a fost cel care a publicat dovezile prezentate de FBI. Serviciul Secret al SUA a fost nevoit să dea publicității imaginile cu punga cu pulbere albă găsită într-un dulap folosit pentru depozitarea bunurilor personale lângă intrarea de Vest a Casei Albe, ca răspuns la o solicitare în baza Legii privind libertatea de informare.

Cocaina a fost găsită în dulapul nr. 50 duminică, 2 iulie, în timp ce familia Biden - inclusiv fiul președintelui, Hunter - își petrecea weekendul la Camp David, înainte de vacanța din 4 iulie, scrie cotidianul britanic.

Lista suspecților a fost restrânsă la 500, dar imaginile de pe camerele de securitate nu au putut determina proprietarul, deoarece acestea nu sunt orientate spre zona dulapului. Nu este clar dacă vreun suspect a fost audiat în timpul scurtei anchete.

Noi vouchere de 1.000 de lei pentru porcul de Crăciun. Cine sunt românii care ar putea beneficia de această măsură