MENIU

Scandal uriaș într-o comunitate, după ce preotul ar fi fugit cu amanta. Localnicii sunt revoltați

Arhiepiscopiei Iașilor a confirmat că preotul nu mai slujește

Scandal uriaș într-o localitate din județul Iași, după ce preotul a fugit cu amanta. Gura lumii spune că bărbatul ar fi fost afemeiat și că ar fi avut mai multe aventuri, cu toate că era căsătorit. 

Florin Costel Vascu este preotul care a înnebunit o comunitate întreagă după ce ar fi fugit în lume cu amanta. Acesta a fost, până în luna aprilie, paroh în localitatea Hăbășești, comuna Strunga, județul Iași, potrivit BZI.

„Mai stătea în casa parohială, dar nu venea niciodată cu soția. Pe ea o singură dată am văzut-o la un Paște, a venit cu copiii la biserică, au o fată și un băiat. Avea amante, dar nu de aici, din sat. Putea să aibă, că nu e treaba mea, dar el se comporta și urât. De mine s-a luat că i-am dat «Bună ziua» și nu «Sărut mâna». Avea pretenția să-i pupi mâna, să-i dai bani. Acum, e plecat cu amanta în Tulcea”, a declarat o enoriașă.

Scandalul în care Florin Costel Vascu a fost protagonistul principal a izbucnit chiar înainte de Paște, când slujitorul Domnului a mers în casa unei enoriașe și i-a blestemat familia.

Reprezentații Arhiepiscopiei Iașilor au transmis că Florin Costel Vascu nu mai slujește, începând cu luna aprilie.

Reporterii BZI au încercat să ia legătura cu preotul Florin Costel Vascu, dar acesta nu a răspuns apelurilor.

 

Mai multe articole despre:
preot fugit cu amanta iasi afemeiat