MENIU

Anchetă în Botoșani, după ce un candidat la Inspectoratul de Jandarmi a fost nevoit să urineze în sala de examen

Grup sanitar (foto generic)

Ancheta cerută de conducerea Inspectoratului de Jandarmi Botoşani, după ce unul dintre candidaţi la examenul de înscriere a fost nevoit să urineze chiar în sală, pentru că nu i s-a permis să meargă la toaletă în timpul examenului.

După ce în presa locală au apărut relatări despre incidentul tragi-comic, șefii Jandarmeriei au cerut verificarea condiţiilor de desfăşurare a probei de evaluare a cunoştinţelor candidaţilor înscrişi la concursul de admitere la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi "Petru Rareş" Fălticeni

Potrivit presei locale, tânărul a fost pus în situația jenantă chiar de supraveghetori, care l-ar fi pus să aleagă între a preda lucrarea sau a urina în sticlă, pe motiv că regulamentul nu le-ar permite să însoțească un candidat la grupul sanitar.

"Vom reveni cu precizările necesare în cel mai scurt timp posibil, conducerea inspectoratului fiind prima interesată de lămurirea aspectelor semnalate, conform prevederilor legale", a precizat purtătorul de cuvânt al IJJ Botoşani. citat de Agerpres.