MENIU

Scandal pe Legile Justiției: Deputații s-au înjurat ca la ușa cortului - Dispute aprige între PSD și USR

Deputații s-au înjurat ca la ușa cortului

Salariile parlamentarilor nu reprezintă singurul lucru care a agitat spiritele în Parlament. Scandal uriaș a fost și la dezbaterea pe legile justiției. Politicienii și-au aruncat vorbe grele, iar jignirile au fost mai ceva ca pe stadion. Meciul s-a dat azi între PSD și USR. Cuvintele folosite de parlamentari sunt greu de reprodus. 

STELIAN ION: Cred ca un titlu mai potrivit pentru această lege ar fi: legea privind oligarhia judiciară.

RADU CRISTESCU: Un grup infracțional organizat pe nume USR condus de un penal pe nume
Barna. Mă uit și la ministrul nulitate de la justiție, Stelică, care are și certificat de handicapat, nu trebuie să-l prezentați, că se vede.

Năsui, copil de securist, a furat taică-su o grămadă de bani, asta este USR care ne învață pe noi.

CLAUDIU NASUI: Aceasta este adevărata față a PSD-ului. Un traseit care lingea clanțele la turnătorul Petrov acum câțiva ani. Acum ceva timp era lingău de clanțe la alt partid și când veți pleca de la guvernare va face la fel.

RADU CRISTESCU: Nu vă e rușine, ipocriților, securiștilor, hoților, nu vă e rușine? APLAUZE!! Nenorociților, cum vă rabdă pământul, mă?

Nu mai intrați câte doi în cabina de baie să vă pupați pe guriță.

STELIAN ION: Înțeleg că v-a reapărut roșul în obraji de bucurie că puneți justiția sub papuc.

Scandalul din Parlament a avut loc în timp ce președintele Klas Iohannis, prezent la bilanțul DNA, le cerea aleșilor să aibă grijă cum votează.

„Este nevoie de o legislație clară, coerentă, care să garanteze independența justiției și să creeze mecanismele necesare pentru buna funcționare a parchetelor. Reforma legilor justiției trebuie să fie finalizată în acord cu recomandările organismelor europene”, a transmis Klaus Iohannis.

Mai multe articole despre:
scandal legile justitiei parlament