MENIU

Scandal pe averea lui Adrian Păunescu! Fiica recunoscută după moarte are acces la toate conturile

Fiica recunoscută de instanţa de judecată după moartea regretatului poet Adrian Păunescu a mai obţinut o victorie în lupta pentru averea de 4 milioane de euro a acestuia.

Cuantumul moştenirii poetului ar fi mai mare decât atât, iar magistraţii au fost de acord cu o solicitare a Andreei Păunescu care a luat întreaga familie prin surprindere: a obţinut verificarea conturilor bancare ale văduvei lui Adrian Păunescu.

”Am avut acces la conturile tatălui meu şi ale Ioanei din ziua în care am primit hotărârea prin care se stabileşte calitatea mea de moştenitor şi tot atunci am făcut verificări la bănci. Am constatat că un cont de 40.000 de euro a fost golit şi am aflat că Andrei Păunescu a luat banii cu justificarea că a făcut cheltuieli de înmormântare. Banii au fost luaţi însă la câteva luni de când tatăl meu era deja înmormântat. Pe 22 martie, instanţa a admis cererea mea de a fi verificate şi conturile soţiei supravieţuitoare. ” a spus Andreea Păunescu, potrivin cancan.ro.

Magistraţii de la Ploieşti, unde se judecă procesul moştenirii, au mai decis la termenul trecut şi refacerea expertizei pe vila din strada Dionisie Lupu, din apropiere de Piaţa Romană din Capitală, unde a locuit poetul, pentru că expertiza a fost inexactă. Mai mult, de acolo ar lipsi câteva tablouri şi icoane vechi, iar judecătorii au cerut clarificarea situaţiei.

Mai multe articole despre:
avere proprietăţi conturi Adrian Păunescu