MENIU

Scandal naţional în USR: Elek Levente, fostul președinte, face dezvăluiri şocante

Scandal naţional în USR: Elek Levente, fostul președinte, face dezvăluiri şocante

Alianța USR - PLUS este zguduită de un nou scandal! După ce doi lideri s-au retras de pe lista pentru europarlamentare, ambii membri PLUS, e rândul USR să își spele rufele murdare în public.

Vicepreședintele Elek Levente, cel  care a fost președintele USR, după Nicușor Dan, a publicat, pe un forum intern, ce se întâmplă, de fapt, în interiorul Uniunii. Levente acuză că ordinea de zi și documentele sunt prezentate cu foarte puțin timp înainte de ședința conducerii, iar "subiectele neconvenabile sunt deliberat puse pe ultimele locuri pentru a fi amânate la nesfârșit".

Levente, vicepreședintele ales cu cele mai multe voturi dintre colegii săi din USR, amintește discuțiile despre buget pe care l-a considerat superficial si pentru care „dupa doar cateva saptamani ni s-a cerut vot pe rectificare de buget campanie cu 320%”. De asemenea, el amintește despre un proiect de achizitie prin leasing financiar a peste 40 de autoturisme. "Proiectul continea o singura ofertă și ni s-a solicitat vot în ultimele 5 minute de sedință. Am solicitat timp pentru a studia proiectul deoarece impactul bugetar era de peste 230.000 euro. Din motive necunoscute pentru mine proiectul a fost retras".

Stiripesurse.ro

Mai multe articole despre:
USR Elek Levente