MENIU

Scandal monstru la o unitate covid din Roșiorii de Vede: un fost primar infectat cu COVID a fugit din spital. Reacția fugarului

Scene halucinante în Roșiorii de Vede. Un fost edil din Teleorman, infectat cu Covid-19, a fugit din spital. Acesta a făcut un scandal monstru în unitatea medicală. Două asistente s-au chinuit în zadar să-l țină pe fostul edil în salon.

Acesta a început să ţipe la personal şi să dea cu pumnii și cu picioarele în ușa secției unde era internat. Mai multe asistente au încercat să țină ușa ca acesta să nu plece și să infecteze și alte persoane.

”A înnebunit ăsta. Măi, Marian, postolește-te. Fă-ți cerere și pleci omenește. Linștește-te. Hai, înțelege că suntem oameni. Dați-vă la o parte! Aurelia, dă-te să nu dea în geam”, se aude pe înregistrare.

Până la urmă, Marian Șefu ar fi reușit să treacă de asistente și a fugit din spital. El a luat un taxi, a trecut pe la o farmacie unde a făcut, din nou, scandal și a plecat spre casă.

”Mă simt foarte bine, sunt acasă în izolare și mă recuperez mult mai repede. Știți cum e tratamentul din spital? M-au internat în spital, totul era groaznic, cearșafuri nespălate, mizerie pe jos. Trebuie să stai trei ore să mergi la toaletă. E de nesuportat. Îți pune perfuzie, întrebi pentru ce e, nimeni nu spune, îți bagă ca la animal.

Eu am cerut cu două zile înainte să se repete testul. Până nu am ridicat puțin vocea nu mi-au dat nimic. Atunci mi-am dat seama că ceva este în neregulă și am solicitat să plec acasă. Am făcut cerere verbală să plec. I-am rugat frumos să mă lase să plec acasă”, a declarat Marian Șefu la Realitatea PLUS.

Mai multe articole despre:
marian sefu