MENIU

Scandal monstru la Botoșani, provocat de un angajat M.A.I. Au venit jandarmii, pompierii și ambulanța - VIDEO

Scandal uriaș la Botoșani, pornit de la un conflict între soți. Mai multe echipaje de intervenție, de la 3 instituții diferite, au fost trimise pentru a interveni la ceea ce părea, în primă instanță, a fi o tentativă de sinucidere.

Poliţişti, cadre medicale şi pompieri, au fost alertaţi prin serviciul 112, că un bărbat de 55 de ani intenţiona să se arunce de la etaj, potrivit Monitorul de Botoșani.

Două autospeciale de poliţie, o ambulanţă, dar şi două echipaje de pompieri, cu autoscara, au ajuns în zonă, unde au descoperit că cel care făcea scandal era un angajat al M.A.I. care tocmai își bătuse soţia și care nu avea niciun gând să se arunce de la etaj.

De fapt, victima, înspăimântată, a fost cea care a anunțat la 112 că este vorba de o tentativă de suicid, pentru ca apelul ei să fie mai convingător.

Pompierii au făcut imediat cale întoarsă, însă poliţiştii au rămas pentru a rezolva conflictul. Soţia bărbatului s-a plâns că acesta consuma băuturi alcolice de aproape o săptămână. 

În cele din urmă, bărbatul a fost convins să meargă la spital cu ambulanţa venită la faţa locului și a fost dirijat la Secţia de Psihiatrie, pentru un consult de specialitate, rămânând acolo însoţit de oamenii legii.

Mai multe articole despre:
scandal botosani descinderi forte de ordine