MENIU

Scandal monstru izbucnit în Harghita: BĂTAIE în stradă între mai multe persoane - Răniți și mașini distruse

Scandal Harghita, mascații au intervenit

Un scandal monstru a izbucnit în Harghita. Mai multe persoane s-au luat la bătaie și a fost nevoie de intervenția mascaților. Scandalul s-a soldat cu răniți și mașini distruse. 

Cel puțin 15 persoane s-au bătut. Trei dintre acestea au fost rănite și transportate la spital, iar 11 au fost conduse la audieri. 

Conflictul se pare că a pornit de la două femei care s-au înjunghiat.

„La data de 20 iunie 2021, în jurul orei 12:00, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Harghita a fost sesizat de un bărbat din municipiul Topliţa despre faptul că, în zona Pieţei Agroalimentare din localitate, are loc un scandal în care sunt implicate peste 10 persoane. Dat fiind numărul sesizat al participanţilor, la faţa locului s-au deplasat deîndată o echipă operativă complexă din cadrul I.P.J. Harghita, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi al colegilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Harghita”, a transmis, duminică, IPJ Harghita. 

„Din primele date şi indicii obţinute de poliţişti rezultă că mai multe persoane din judeţul Neamţ s-au deplasat în municipiul harghitean Topliţa, unde, pe fondul unor neînţelegeri anterioare ce urmează să fie clarificate, două femei s-ar fi înţepat cu un cuţit reciproc, iar ceilalţi participanţi şi-au aplicat lovituri unii altora. De asemenea, în timpul scandalului au fost avariate 4 autoturisme”, au precizat poliţiştii.

Mai multe articole despre:
scandal harghita bataie