MENIU

Scandal monstru într-un club din Baia Mare - Paznicii au fost bătuți de trei bătăuși

Bataie in club

A fost scandal monstru într-un club din Baia Mare! Doi agenți de pază au fost bătuți cu sălbăticie de un grup de petrecăreți. Totul sub privirile celorlalți oameni prezenți în discotecă. După scandalul uriaș, agresorii s-au făcut nevăzuți. Ulterior, aceștia au fost identificați de polițiști. Este vorba despre 3 bărbați, toți cu antecedente penale întorși recent din Anglia. 

Totul ar fi pornit după ce unul dintre indivizi s-ar fi urcat să danseze pe masă, iar agentul i-a cerut să coboare. Spiritele s-au încins rapid și au urmat scene halucinante. Tinerii s-au năpustit asupra agentului de pază și l-au bătut crunt. Colegul său a încercat să intervină, însă a fost și el prins sub ploaia de pumni.

Poliția a fost alertată de ceilalți oameni prezenți în club, dar indivizii au fugit imediat după scandal. Au fost însă identificați rapid.

Cercetările continuă iar cei trei bătăuși sunt acuzați de lovire și tulburarea ordinii și liniștii publice. 

"Azi-noapte, polițiștii băimăreni au fost sesizați să intervină la aplanarea unui conflict între mai multe persoane, produs la un local de pe strada Școlii din municipiu. În urma deplasării la fața locului, polițiștii au constatat faptul că, în urma unui scandal iscat între mai multe persoane în incinta localului și în urma interventiei angajatului responsabil cu ordinea în local și a firmei de pază, trei dintre angajați ar fi fost agresați de persoanele recalcitrante", a anunţat, duminică, Poliţia Judeţeană Maramureş.

Mai multe articole despre:
bataie club baia mare