MENIU

Scandal la un liceu din Constanța. O profesoară nu vrea să încheie mediile pe motiv de viruși în catalogul electronic

Scandal la liceul Energetic din Constanța! Profesoara de biologie refuză să încheie mediile,  pe motiv că ar fi virusat catalogul electronic. Conducerea școlii i-a cerut imperativ să încheie situațiile. În trecut, cadrul didactic a fost în centrul unul alt scandal uriaș, după o serie de comentarii rasiste de natură sexuală. 

Profesoară de biologie de la Liceul Energetic din municipiul Constanța refuză să încheie mediile elevilor din clasele a IX-a şi a X-a, motivând să ar fi viruşi în catalogul electronic.



“Ne-a comunicat doamna directoare că refuzul doamnei profesoare ar fi legat de o temere cum că aplicația ar avea viruși. În Consiliul de Administrație al unităţii de învăţământ din 13 iunie au luat hotărârea să declanşeze procedura de cercetare disciplinară”, a declarat pentru News.ro, inspectorul şcolar general al IŞJ Constanţa, Sorin Mihai.



Inspectoratul i-a propus cadrului didactic și varianta de a dicta notele unei alte persoane, care să le introducă în sistem, iar acum se așteaptă un răspuns.

 

În trecut, pe când preda la un alt liceu din Constanța, cadrului didactic a mai ajuns în centrul atenției în presa locală,  după ce a făcut o serie de comentarii rasiste legate de dimensiunea pensiului, la o oră de biologie, potrivit replica on line și opinia-constantei.