MENIU

Scandal la spitalul din Alba Iulia. O femeie a murit din cauza lipsei de imunoglobulină

O femeie de 69 de ani a murit, sâmbătă, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Alba Iulia din cauza lipsei de imunoglobulină. Reprezentanţii spitalului susţin că au trimis comanda de imunoglobulină în 20 octombrie, însă nu au primit nimic până în prezent.

Fostul ministru al Sănătăţii Vlad Voiculescu a anunţat că o femeie de 69 de ani a murit, sâmbătă, la spitalul din Alba Iulia, din cauza lipsei de imunoglobuline, precizând că ministerul ştia despre cazul aceste femei.

”Doamna Maria M., 69 de ani, a decedat în această dimineaţă la spitalul din Alba-Iulia din cauza lipsei de imunoglobuline. Astăzi, în România, ţara cu a treia cea mai mare creştere economică de pe glob şi cea mai mare din Europa. Nu este singurul caz care era în stare gravă, iar Ministerul ştia atât despre problemă în general, cât şi despre toate aceste cazuri, inclusiv al doamnei Maria M., în mod specific”, a scris Vlad Voiculescu.

Managerul Spitalului din Alba Iulia, ec. Nicoleta Coşarcă, a declarat, pentru MEDIAFAX, că pacienta a fost transferată de la un spital din Sibiu tot din caza lipsei de imunoglobulină. De asemenea, ea a spus că din 20 octombrie solicită zilnic imunoglobulină, însă fără rezultat.

Mai multe articole despre:
spital deces Alba Iulia Pacientă a murit