MENIU

Scandal la Palatul Brâncovenesc după logodna fiicei lui Mircea Goană. Angajată amenințată cu demiterea

Mobilier de patrimoniu la nunta Anei Geoană. Foto / Palatul Mogoșoaia

Este scandal la Palatul Brâncovenesc după marea petrecere de logodnă organizată pentru fiica lui Mircea Goană. O angajată ar fi fost amenințată că va fi concediată după ce a filmat cum petrecăreții au folosit scaunele de patrimoniu, cu toate că acest lucru este complet interzis. 

Petrecerea de logodnă organizată cu fast pentru Ana Geoană și americanul Garrett Clayton a fost completată și de scaunele incluse în patrimoniul Palatului Mogoșoaia.

Pentru că a atras atenția că bunurile au fost folosite ilegal în cadrul petrecerii, muzeografa Elena Prisadă sustine ca a fost amenințată si se teme pentru locul ei de muncă, a povestit aceasta în cadrul Emisiunii Culisele Statului Paralel.

Femeia sustine ca a fost amenințată de juristul Dan Andronie ca va fi concediata. Si el este angajat tot la palat.

Femeia a declarat că lucrează acolo doar de 4 ani și că bunurile de patrimoniu au fost folosite acum pentru prima dată. Dacă orice obiect de acest fel este deteriorat, răspunde șeful de serviciu, mai susține aceasta. La evenimentul grandios au participat mai multe nume mari, precum Ilie Năstase, care este și nașul de botez al Anei Geoană.