MENIU

Scandal la şedinţa CEx a PSD Iaşi. Mihai Chirica a intrat neinvitat în sală

Scandal la şedinţa Comitetului Executiv al PSD din Iaşi, după ce primarul Iaşului, Mihai Chirica, a intrat neinvitat în sală.

Reuniunea a fost convocată de către Maricel Popa, preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, scopul fiind o declarație de susținere a moțiunii de cenzură, potrivit publicaţiei locale Ziarul de Iaşi

Odata cu intrarea lui Mihai Chirica, spiritele s-au încins. Primarul din Ipatele a cerut să fie exclus din partid. Ședința s-a desfășurat cu ușile închise, dar vociferările primarilor din județ au putut fi auzite de pe hol de către jurnaliştii locali.

Din cauza vizitei neaşteptate, primarii din județ au început să plece, iar ședința s-a terminat neaşteptat cu o oră mai devreme.

La ieşirea din sală, primarul comunei ieşene Ipatele, Costică Păstârnac, a susţinut că Mihai Chirica nu îi reprezintă.

"Nu ne reprezintă pentru că vorbeşte numai prostii!", a exclamat furios primarul, care a părăsit sala de şedinţă.

În luna februarie, Comitetul Executiv Naţional al PSD i-a retras edilului de Iaşi demnităţile de vicepreşedinte la nivel naţional şi de lider al Organizaţiei Judeţene a PSD, lăsându-l pe aceasta simplu membru de partid, în urma declaraţiilor critice ale edilului ieşean la adresa conducerii partidului pe subiectul OUG 13. Mihai Chirica a cerut abrogarea OUG 13 imediat ce aceasta a fost adoptata de Guvern şi a solicitat demisia ministrului Justiţiei de atunci, Florin Iordache.

Mai multe articole despre:
PSD şedinţă Mihai Chirica cex iasi