MENIU

SCANDAL între partenerii politici pe certificatul verde. Rafila îi răspunde lui Cîțu: „A compromis campania de vaccinare”

Alexandru Rafila - Ministrul Sănătății

Este scandal din cauza certificatului verde care este tergiversat în Parlament. Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, îl acuză pe Florin Cîţu că a compromis campania de vaccinare prin declaraţiile pe care le-a făcut.

„Nu înţeleg de unde atâta încrâncenare din partea unei persoane care chiar nu a făcut nimic în ceea ce priveşte campania de vaccinare, a compromis-o prin declaraţii şi ne acuză pe noi că facem un lucru greşit în condiţiile în care stabilim un mecanism predictibil, transparent de introducere a unui certificat care să poată să fie aplicabil în sectorul public şi privat, în condiţiile în care proiectul de lege al PNL se referă strict la sectorul medical.

Mi se pare pur şi simplu o chestiune cu o conotaţie politică, dorinţa de a pune în discuţie funcţionarea acestei coaliţii, decât o chestiune care să ţină de sănătatea publică. Discutăm doar despre un draft”, a declarat, vineri, Alexandru Rafila, referindu-se la declaraţiile lui Florin Cîţu.  

 

Mai multe articole despre:
alexandru rafila certificat verde covid