MENIU

Scandal între Lia Bugnar și Theo Rose. Anghel Damian, mărul discordiei. Regizoarea rupe tăcerea despre plecarea actorului din relație

Scandal între Lia Bugnar și Theo Rose. Foto: Colaj Facebook

Continuă scandalul monstru între Lia Bugnar și Theo Rose! Cântăreața a fost acuzată de nenumărate ori că s-a băgat în relația dintre regizoare și actorul Anghel Damian. Acum, Lia Bugnar a vorbit despre suferința prin care a trecut și i-a aruncat săgeți tăioase artistei.

Lia Bugnar și Anghel Damian au avut o relație timp de 9 ani, însă s-a încheiat brusc în momentul în care Anghel a cunoscut-o pe Theo Rose pe platourile de filmare ale unui serial. Acum, după aproape un an regizoarea înșelată a rupt tăcerea.

„N-am avut să pozez...adică dacă mă întreba cineva: ce faci, Lia? Spuneam, sunt praf. Adică răspundeam direct. Cât am fost praf? Până când am început să răspund: băi, foarte bine”, a spus Lia Bugnar.

Gurile rele au spus că Anghel ar fi lăsat-o pe actriță pentru că era mai în vârstă, însă Lia neagă acuzațiile.

„Este reacția oamenilor. La toți era: daa pentru că este bătrână. Nu, nicio secundă!”, a mai spus regizoarea.

Mai mult, actrița spune că vârsta lui Theo Rose nu este o garanție că îl va ține pe Anghel alături.

„E un dezavantaj pentru că ștacheta lui de comunicare, de înțelegere e una destul de sus”. a mai spus Lia Bugnar.

De cealaltă parte, Theo Rose nu a vorbit niciodată despre acuzațiile aduse. Și-a ținut relația ferită de ochii lumii, mai ales că între timp a apărut pe lume și primul lor copil.

Casa Enescu ar putea avea aceeași soartă cu bojdeuca lui Creangă. Luptă titanică pentru salvarea casei celui mai celebru compozitor