MENIU

SCANDAL în tabăra Cîțu! Înregistrări uluitoare din ședința PNL. Emil Boc și-a ieșit din minți: „Să punem dracu' la vot!” - AUDIO

Emil Boc, primarul Cluj-Napoca (PNL)

Înregistrări uluitoare exclusive din ședința PNL care. Emil Boc și-a ieșit din minți și a zis: „să punem dracu` la vot”, potrivit Realitatea PLUS. Fostul premier le-a cerut colegilor din partid să vină la ședința Birourilor Permanente reunite și să respingă calendarul moțiunii de cenzură. A fost scandal monstru în tabăra Cîțu în ședința PNL convocată de urgență de azi noapte.

Liberalii au stabilit ultimele detalii înaintea ședințelor din Parlament, într-o întâlnire crucială joi dimineață. Ședința a durat o oră, convocată în miez de noapte pentru ora 9.00.

„Haideți că avem treabă! Să votăm ce a stabilit aseară Rareș. Las-o dracului de treabă! Stăm în povești și filosofii. Avem textul moțiunii. Punem la vot ce am stabilit aseară. Votăm și plecăm la treabă! Las-o dracului de treabă!”, a declarat Emil Boc, în dimineața de joi, la ședința PNL, transmite Realitatea PLUS.

„Bună dimineața! Stăm acum să facem filosofii sterile. Nu am stat o oră aseară să stabilim calendarul. Pune la vot ce am stabilit aseară”, le-a spus colegilor Florin Cîțu.

„Am o rugăminte: când se iau, decizii informați-ne și pe noi, nu ne puneți în fața faptului împlinit. Dimineața, la 9, ne anunțați pe cei care nu sunt pe grupurile alea de interes. Vă rugăm frumos, atâta tot... Anunțați-ne și pe noi când luați o decizie sau ce decizii luați, consultați-ne și pe noi”, a reproșat Gigel Știrbu, potrivit înregistrării difuzate de Realitatea PLUS.

Liberalii susținători ai lui Cîțu la șefia PNL ar fi decis înaintea reuniunii Birourilor permanente să modifica calendarul moțiunii de cenzură și să fie amânate dezbaterea și votul până după decizia Curții Constituționale, potrivit Realitatea PLUS. 

STRATEGIA TABEREI CÎȚU înaintea ședinței BPR

MONICA ANISIE: „Orban era seara nervos, încordat”.
GHEORGHE FLUTUR: „Avem noi tratament”.
EMIL BOC: „Noi am schimbat Constituția ca numai când se adoptă legi să fie nevoie de cvorum”.
ALINA GORGHIU: „E mai bine să picăm calendarul BPR, dacă avem ocazia”.

(sursa: Realitatea PLUS)

„Tot tărăboiul ăsta s-a închis. Le-ai respins calendarul propus, s-a terminat discuția. Până când se pronunță Curtea Constituțională sau ziceți voi... și cu asta gata”, a mai spus Emil Boc, potrivit înregistrării difuzate de Realitatea PLUS.

Mai multe articole despre:
pnl emil boc florin citu stenograme sedinta pnl