MENIU

Scandal în Strehaia: fost pompier în rezervă, încătușat și luat cu forța

Scandal în Strehaia

A fost scandal în localitatea Strehaia din Mehedinți. Un fost pompier în rezervă a fost luat cu forța din curte, încătușat și trimis la spitalul de psihiatrie. O femeie a chemat poliția și a reclamat că vecinul ei a fost agresiv. Tatăl bărbatului a filmat însă întreaga scenă și acuză polițiștii de comportament violent. 

Bărbatul în vârstă de 46 de ani a fost luat cu forța de polițiști, urcat în autospecială și dus la spitalul de psihiatrie. Toată scena s-a întâmplat sub privirile disperate ale tatălui acestuia, care a filmat momentul. Bărbatul susține că oamenii legii nu au procedat corect, iar vecinii au sărit în ajutorul familiei și cer lămuriri.

„A fost smuls, tras, luat cu forța din curtea lui de trei polițiști care l-au încătușat, i-au vorbit urât... până la Strehaia și l-au dus la spitalul de nebuni”, potrivit unui martor.

După ce a fost dus la psihiatrie, bărbatul a fost trimis acasă de medici. Între timp, polițiștii au declarat că intervenția lor a avut loc după ce o femeie i-a sesizat că bărbatul, pe fondul consumului de alcool, i-ar fi adresat acesteia injurii. Bărbatul de 46 de ani s-a ales însă și cu o amendă de 1.500 de lei pentru că ar fi refuzat să se legitimeze. 

Mai multe articole despre:
scandal strehaia pompier