MENIU

Scandal cu TOPORUL în trafic - Șoferul din Cluj s-a ales cu dosar penal după incidentul violent - VIDEO

Scandal cu TOPORUL în trafic - Șoferul din Cluj s-a ales cu dosar penal după incidentul violent

O șicanare în trafic a scăpat de sub control. Un șofer din Cluj a fost agresat cu toporul de un alt conducător auto. Incidentul a avut loc la intrare în comuna Jucu. 

Scene incredibile petrecute în trafic în comuna Jucu, județul Cluj după neînțelegeri între șoferi. Unul dintre ei a amenințat cu toporul. Incidentul s-a petrecut în timpul deplasării cu mașina pe DN1C, în interiorul localității Jucu.

Bărbatul care a scos toporul din portbagaj are 33 de ani și i-a amenințat pe cei din mașina din spatele lui, dar și pe oamenii de pe margine care voiau să oprească altercația.

Agresorul a provocat un ambuteiaj de proporții.

Zeci de mașini au stat în coloană pe ambele sensuri până când polițiștii au intervenit să oprească scandalul și să îl pedepsească pe individ.

Acesta s-a ales cu dosar penal pentru lovire sau alte violențe și distrugere, după ce i-a lovit mașina celuilalt șofer cu toporul. Mai mult, agresorul nici măcar nu avea permis. 

Polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Gherla efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere, tulburarea ordinii și liniștii publice și conducerea unui vehicul fără permis de conducere, fapte prevăzute și pedepsite de Codul penal, potrivit monitorulcj.ro.