MENIU

Scandal cu bâte în Buzău. Patru persoane, reținute

Patru oameni au fost reținuți după un scandal produs între două clanuri de romi, în orașul Buzău. Polițiștii spun că cei patru au intrat într-o casă și au lovit cu bâtele mai multe persoane, trei fiind rănite.

Potrivit Mediafax, care îl citează pe purtătorul de cuvânt al IJP Buzău, Mihai Drăghicioiu, scandalul dintre cele două familii a pornit pe fondul consumului de băuturi alcoolice.

Patru persoane au intrat în casa rivalilor şi au început să-i lovească.

”Noi am fost sesizaţi de un conflict produs pe fondul consumului de alcool şi al unor discuţii mai vechi. Patru persoane ar fi agresat membrii altei familii. Locuiau în apropiere. Din primele date, au pătruns în curte şi locuinţă, ulterior având loc agresarea”, a declarat Drăghicioiu.

Potrivit acestuia, agresorii au lovit cu bâtele şi rănit trei persoane, respectiv doi adulţi şi un copil de 13 ani.

Totodată, au produs pagube şi prin casă.

”Au fost trei persoane rănite, doi bărbaţi şi o minoră de 13 ani. Bărbaţii au primit îngrijiri medicale la faţa locului, iar minora a fost trasportată la spital. Toţi au avut răni superficiale şi nu au rămas internaţi”, a spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Buzău.

Agresorii au fugit, dar au fost prinși la scurt timp de polițiști și jandarmi, ei fiind reținuți și urmează să fie prezentanți în fața judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

Mai multe articole despre:
scandal poliţie Buzău reţinut BATE