MENIU

Scandal monstru Firea - Caramitru: Îl dau în judecată! Abia aștept!

Scanda monstru, pe rețelele de socializare, între Gabriela Firea și Andrei Caramitru. Edilul a anunțat că-l dă în judecată pe fostul conslier al liderului USR după ce acesta a afirmat că Firea și soțul ei ar fi în spatele "mafiei taximetriei" care a reușit să blocheze activitățile de tip car-sharing.

"Câștiga mafia taxiurilor din Voluntari a lui Pandele. Sictir lui, sictir lui Firea t (...) și sictir și PSD-ului. Așa se întâmpla când nu votăm, da? Nu ne interesează politica? Toți sunt la fel? Veniți fraților pe 26Mai la vot! Sa ii pulverizam o data pentru totdeauna", a scris Andrei Caramitru, miercuri, pe pagina sa de socializare.

 

După câteva ore, Gabriela Firea a anunțat, prin biroul de presa al PMB, că îl dă în judecată pe Andrei Caramitru pentru "calomniile la adresa sa și a soțului ei.

"Dincolo de limbajul suburban folosit de dl. Caramitru, care însă este în deplina consonanță cu modul de acțiune politică a reprezentanților USR (Ura Sufocă România), sunt revoltată de lejeritatea cu care sunt colportate informțtii total false referitoare la mine și la soțul meu. Nu am interzis Uber și nicio altă platformă, nu intenționez să fac acest lucru și, oricum, reglementarea acestei activități este apanajul Guvernului. (...) Nici eu și nici soțul meu nu suntem implicați în niciun fel de activitați comerciale (...)  astfel încât este exclus să avem orice beneficiu patrimonial direct sau indirect de pe urma înterzicerii sau reglementării aplicațiilor de tip uber", a explicat Firea în comunicat.

"Prin urmare, atât eu, cât și soțul meu am decis să îl acționăm în judecată pe Andrei Caramitru, întrucât calea legală este singura prin care putem împiedică răspândirea unor astfel de calomnii", a transmis edilul.

Andrei Caramitru a revenit cu o postare, la câteva ore după anunțul edilului general Gabriela Firea. "Minunat. De-abia aștept să mă întâlnesc cu dna Pandele în instanță. (...) mai nou - din disperare că nu a făcut nimic, dă în judecată pe oricine o critică. Crede că mă sperie - din contra. De-abia aștept să pun la dispoziția instanței toate documentele și analizele pe piața de taximetrie! Și public - ca să știe lumea, madam! Haide doamna Pandele în instanță dacă ai curaj !!!! Discutăm aplicat despre mafia voastră. Hai!", a scris Andrei Caramitru.

Mai multe articole despre:
Gabriela Firea uber andrei caramitru