MENIU

Un savant promite revoluția în medicină: "Oamenii vor trăi 1.000 de ani, începând de acum"

<p>Aubrey de Grey</p>
<p>Aubrey de Grey</p>
<p>Aubrey de Grey</p>
<p>Aubrey de Grey</p>
<p>Aubrey de Grey</p>

Aubrey de Grey, un savant neconformist care studiază medicina regenerativă, crede că noua biotehnologie va ajuta oameni din zilele noastre să atingă vârsta matusalemică de 1.000 de ani.

Aubrey de Grey este doar unul dintre oamenii de știință din Silicon Valley care fac front comun să extindă speranța de viață a oamenilor, potrivit Futurism.com.

"Este extraordinar pentru mine să pot face o astfel de afirmație incendiară", a declarat de curând de Grey.

Speranțele de prelungire a vieții se bazează pe evoluția spectaculoasă a tehnologiilor medicale, dar în ciuda pașilor făcuți înainte este un teritoriu extrem de controversat, iar cercetătorii sunt acuzați că au dezvoltat o adevărată "obsesie".

Potrivit sursei citate, un medic sud-corean pe nume Joon Yun a oferit un premiu de 500.000 dolari cercetătorilor care reușesc să prelungească viața unui animal cu 50% ținându-i inima sănătoasă.

Alături de De Grey și Yun sunt și alți savanți "obsedați de viața fără de moarte", cum ar fi fondatorul Bulletproof Coffee, Dave Asprey, care ia 100 de suplimente alimentare zilnic și care intenționează să-și injecteze periodic celule stem în anumite organe.

Mai multe articole despre:
Aubrey de Grey