MENIU

SATUL în care toți bărbații se antrenează să fie BODYGUARZI: "Toți băieții fac antrenament!"

Satul în care toţi bărbaţii se pregătesc să devină bodyguarzi.

Secole la rând, agricultura a reprezentat principala sursă de venit pentru oamenii din Asola-Fatehpur Beri, un sat din nordul Indiei, scrie Oddity Central. Recent, însă, bărbații din Asola s-au reinventat complet, trecând de la statutul de fermieri săraci la cel de bodyguarzi bine făcuți.

Astăzi, aproape 90% dintre bărbații din sat sunt angajați ca oameni de ordine în cluburi de noapte din orașe apropiate ca New Delhi, scrie totb.ro.
 
"În satul acesta nu există niciun băiat care nu merge la sală,” spune Vijay Pahelwan, instructorul principal al unei săli de forță din localitate. “Toți băieții fac antrenament. Sunt foarte atenți cu corpurile lor. Niciunul din ei nu bea sau consumă tutun.” Mulți dintre băieți se apucă de wrestling de la o vârstă foarte fragedă, în speranța că vor ajunge la Jocurile Olimpice, însă majoritatea se limitează în cele din urmă la jobul de bodyguard.

"Indiferent de ce altă slujbă o să am când o să cresc, eu o să fiu bodyguard”, spune Keshav Tewar, care învață wrestling și își petrece mare parte din timp în sala de forță. “Bodyguarzii au trupuri zvelte și vreau ca și trupul meu să fie zvelt.” Un alt localnic, Viju Tewar, spune că merge la sală de la 15 ani și că a visat întotdeauna să lucreze în domeniul protecției, ceea ce s-a întâmplat, iar acum vrea ca fiul lui să urmeze aceeași carieră și să aibă un fizic sănătos.

Citeşte mai mult totb.ro.