MENIU

Satul fără apă curentă dar cu piste de biciclete. În timp ce oamenii spală rufele cu apă de ploaie, primarul toacă banii pe proiecte inutile

Localnicii din Târsa, județul Mehedinți, spală hainele cu apă de ploaie, iar pentru a-și potoli setea sunt nevoiți să care butoaie de apă de la două fântâni din sat. În timp ce oamenii se plâng de traiul greu, halucinant este însă că autoritățile le amenajează acestora piste de biciclete. 

Sătenii din Târsa nu au apă curentă și nici canalizare, iar atunci când plouă, drumul de acces spre localitate devine impracticabil. În tot acest timp, pe străzile comunei, autoritățile locale au amplasat camere de filmat și în scurt timp localitatea va avea și o pistă pentru biciclete.

„Mergem cu bidoanele, luam de la fântână și venim acasă cu cineva, plătim 30 de lei sau cat ne cere pe apă;

- Să vedeti și dumneavoastră unde sunt fântânile, trebuie sa cobori pe coasta sa urci coasta;

- La varsta mea ajung cu greu. Înainte luam 7 sticle acum nu mai iau decât 2 fiindcă nu pot, e drumul rău s-au facut șanțuri n-ai cum sa mai mergi ”, s-au plâns lsătenii presei locale.

Primarul comunei susține însă că banii pentru piste vin de la Uniunea Europeană.



„Erau bani care se puteau folosi ,bani europeni. Este o investitie nu atat de mare pentru faptul că există un asfalt tehnic vorbind”, a spus Vasile Buzatu, primarul comunei Stângăceaua.

În sat, oamenii au renunțat deja la culturile de legume din grădini din cauză că nu mai aveau cu ce să le ude. 

Mai multe articole despre:
apa curenta piste bicicleta bani publici canalizare