MENIU

Cum arată satele din Olanda despre care Dragnea afirmă că nu sunt la fel de frumoase ca în România

Șeful PSD, Liviu Dragnea, a afirmat la mitingul PSD de la Galați că liderii europeni din țările de vest sunt supărați pentru că România va avea comune mai frumoase decât ale lor.

„Premierul Olandei ne-a jignit din nou. Ce s-a întâmplat în Olanda, unde în sistemul bancar s-au spălat miliarde de euro, aia nu este corupţie? Ce au făcut băncile? Au negociat cu procurorii. Ăsta e stat de drept? Şi vin să ne spună nouă. Sau supărarea vine pentru că noi n-am vrut să le vindem portul Constanţa. 

Preşedintele Franţei spune că e îngrijorat de ce se întâmplă în România. Şi eu sunt îngrijorat că mii de francezi sunt bătuţi pe străzile din Paris. Ne mint că nu vor să intrăm în Schengen pentru că nu îndeplinim statul de drept.

De ce sunt supăraţi aceşti oameni? Avem producţii record în Europa, ceea ce înseamnă mai multă marfă care intră în Europa. Le convine? Nu. Ei hotărâseră soarta acestei ţări. Să nu mai producem şi să consumăm doar de la ei.

Miting PSD Galați. Dragnea: Iohannis a furat Ziua Europei. Astăzi, ținem summitul PSD la Galați!

S-au mărit salariile medicilor pentru că merită respectul uriaş,. Ei ne dau viaţă, au grijă de sănătatea noastră şi a acestei ţări.

Sunt nervoşi cei de afară că medicii nu mai pleacă şi mulţi cei plecaţi se gândesc să vină acasă.

De ce mai sunt supăraţi? Pentru că salariile mărite îi fac pe românii care lucrează afară să nu mai accepte salarii de mizerie şi încep să vină acasă şi sunt supăraţi pentru că forţa de muncă calificată şi harnică începe să plece de la ei şi să ridice această ţară.

Sunt supăraţi pentru că renovăm şi construim şcoli, modernizăm educaţia şi copiii noştri au şansă să fie mai educaţi şi o să intre în concurenţă cu copiii lor. Sunt supăraţi că vor fi mai frumoase comunele noastre decât cele din vestul Europei”, a spus Dragnea.

Sursa foto: travelpassionate.com

 

Mai multe articole despre:
Liviu Dragnea sate Olanda comune Olanda