MENIU

Şase semne că spiritul unei persoane dragi care a murit se află încă în apropierea ta

Să pierzi pe cineva drag este extrem de greu. Pierderea unei persoane este dureroasă, însă, din păcate, este o situaţie cu care ne confruntăm în viaţă reală. În funcţie de cât de puternici suntem şi de cât de mult a reprezentat acea persoană pentru noi, pierderea ei ne poate aduce multă suferinţă, ne poate transpune într-o stare de ameţeală, de nebunie, de drepresie şi ne-am dori din tot sufletul că acea persoană să mai rămână, chiar şi pentru puţin timp, alături de noi. 

Ei bine, se poate că, uneori, lucrul acesta să nu fie doar rodul imaginaţiei noastre şi că persoană în cauza chiar să fi rămas aproape. Iată câteva semne prin care să va daţi seama:

1. Apar des în visele voastre şi apare acea senzaţie că nu ar fi plecat deloc. Sigur, este normal că atunci când te gândeşti intens la cineva, să-ţi apară des în vis. Totuşi, în aceste cazuri, situaţia este cu totul diferită. Visul pare atât de real, persoană decedată este şi ea reală, îi simţi mirosul, o poţi atinge, este că şi cum ar fi din nou în viaţă. Şi este foarte dificil să va treziţi.

2. Le simţiţi atingerea care este atât de reală întocmai că şi senzaţia de cald şi rece. Este vorba de ceva mai mult decât de amintirea atingerii unei persoane. Senzaţia că eşti mângâiat pe păr, atingerea, presiunea, totul este atât real şi de familiar încât sunt mari şanse să fiţi în prezenţa unui spirit.

3. Se întâmplă lucruri ciudate, nu le poţi explică, însă este ceva ce persoană decedată ar face.
Cad lucruri pe lângă voi sau se aud zgomote. Este foarte posibil să nu fie rodul imaginaţiei, ci chiar spiritul persoanei decedate care a continuat să rămână alături de voi.

4. Lucruri care contează încep să dispară în mod misterios. Este posibil că durerea să va afecteze raţiunea şi memoria şi să uitaţi ce faceţi, însă este mai mult de atât. Dispar obiecte ale persoanei în cauza şi apar apoi în locuri neaşteptate sau în locuri în care ei le-ar fi pus.

5. Le simţi mirosul unde nu te aştepţi. Persoană iubită, decedată, nu era singură care folosea acel parfum, însă nu este vorba numai despre asta. Cum ţi se pare dacă îi simţi parfumul în pat mult timp după? Este clar că spiritul a fost lângă tine…

6. Fluturi vin către ţine fără teamă. Fluturii sunt superbi şi prietenoşi, dar nu se apropie chiar atât de mult de oameni. În folclorul diverselor ţări, fluturii sunt simbolul sufletelor moarte. Aşa că, dacă vezi fluturi îndreptându-se către ţine în mod cu totul neobişnuit, este clar că este spiritul persoanei dragi care vrea să îţi rămână alături.

Sursa

Mai multe articole despre:
Spirit spiritul unei persoane care a murit