MENIU

Sarea te ajută să rămâi sănătos! Împrăștie puțină sare prin casă, iar rezultatul va fi uimitor

Pe lângă faptul că mâncarea n-ar avea niciun gust fără sare, acest ingredient este foarte util şi la treburile gospodăreşti. 

Iată câteva beneficii ale sării, atunci când este foloşită în gospodărie:

1. Ține furnicile departe. Sărea este soluția pentru furnici dacă vreți să țineți furnicile departe de locurile unde se ține mâncarea și de ferestre. Puneți niște sare pe pervazuri, sau pe orice altă suprafața unde aveți probleme cu furnicile. Când este aplicată astfel, sărea va scade nivelurile de umiditate din cămin.

2. Lustruiește alamă, cupru și argint. Dacă aveți ornamente de alamă, cupru și argint, sigur le veți vrea în formă maximă – curate și strălucitoare. Metalele acestea se vor murdări în timp, și va va trebui o metodă că să le țineți curate. Sărea este cea mai simplă, ieftină și non-corozivă metodă pentru această problemă.

3. Curată scurgerea de la chiuvetă. Fă un amestec de sare cu apa fierbinte, și toarn-o direct în scurgere. Depunerile de grăsime care tind să infunde chiuvetă în timp și dau și acel miros neplăcut de scurgere vor fi dizolvate de sare.

4. Întinerește pielea. Fă o soluție exfoliantă pentru baie amestecând sărea cu ulei de măsline sau de lavandă. Aplică peste tot corpul și apoi clateste cu apa și vei vedea cum se scurge pielea moartă de pe ține. Sărea rejuveneaza pielea și elimină celulele moarte de la suprafața pielii.

5. Dureri de dinți. Când mai aveți dureri de dinți, dizolvați niște sare în apa călduță și folosiți soluția această că o apa de gură. Are efecte incredibile, și curată foarte bine și gură.

Mai multe articole despre:
sănătate gospodărie sare