MENIU

SĂRBĂTORI DE IARNĂ. Cele mai frumoase mesaje pe care să le trimiţi celor dragi

<p>Felicitari Craciun Fericit</p>

SĂRBĂTORI DE IARNĂ. Vrei ca toată lumea să rămână profund impresionată de mesajul de Crăciun pe care l-ai trimis în acest ani? Realitatea.net te ajută să realizezi acest lucru. Vă prezentăm în acest articol mesajul pe Crăciun care este de departe cea mai frumoasă urare pe care o poţi trimite celor apropiaţi. Vor rămâne impresionaţi, unii chiar vor plânge! De asemenea, tot în acest articol vă oferim o colecţie impresionată de urări şi mesaje de Crăciun pe care să le trimiteţi fie în Ajunul Crăciunului, fie chiar în ziua de CRĂCIUN. 

SĂRBĂTORI DE IARNĂ. Crăciunul este perioada când copiii îi spun Moşului ce doresc şi adulţii plătesc. Crăciunul este perioada în care aprindem focul ospitalităţii în casă şi cel al dragostei in inimi. Este un bun moment pentru împăcare. Minunatele nopți ale Crăciunului, colindelor și datinilor strămoșești să va găsească la ceas de bucurie alături de oaspeții cei dragi. Va doresc tot binele, gândurile bune și curate să va însoțească pretutindeni, fericirea și succesul să va fie mereu alături

SĂRBĂTORI DE IARNĂ. MESAJE DE CRĂCIUN. Bogăție câtă vreți, Sănătate pentru toți, Iar la anul care vine Să va fie și mai bine. Să va fie casă, casă Cu bucate noi pe masă Moș Crăciun cu sacul plin, Drumu'n viață cât mai lin.

SĂRBĂTORI DE IARNĂ. MESAJE DE CRĂCIUN. Datorită lipsei de inspirație cauzată de absența zăpezii de afară va urez un simplu Crăciun Fericit, și mega sănătate

SĂRBĂTORI DE IARNĂ. Mesaje de Crăciun pentru părinți:

MESAJE DE CRĂCIUN „M-ați ținut de mană și m-ați invătat cum să împodobesc primul meu pom de Crăciun. Astăzi decorez bradul și mi-aș fi dorit să fiți langă mine. Va urez din suflet Crăciun Fericit!"

Fie că fulgii de zăpadă să cadă ușor peste inimă voastră și să vă aline dorul de mine. Un Crăciun plin de bucurii!
Cand eram mică, îmi doream cele mai frumoase daruri de la Moș Crăciun. Acum știu că cele mai importante cadouri nu stau împachetate frumos sub brad, ci sunteți voi. Sărbători fericite! Vă îmbrățișez cu drag.
Vă doresc că sărbătorile să fie presărate cu bucurii, împlinire sufletească, liniște și sănătate. Vă mulțumesc că existați și că îmi sunteți alături, mamă și tată!
MESAJE DE CRĂCIUN. Dragii mei părinti, voi mi-ați luminat viață și mi-ați arătat drumul cel bun! Vă mulțumesc din suflet pentru sfaturi și pentru dragostea pe care mi-ați oferit-o! Sărbători magice!

SĂRBĂTORI DE IARNĂ. Mesaje de Crăciun 2018. Top 50 cele mai frumoase mesaje şi urări de Crăciun

MESAJE DE CRĂCIUN. 1. „Fie ca spiritul blând al Sfintelor Sărbători să ningă asupra voastră doar bucurie şi senin, prosperitate, veselie şi sănătate în anul ce vine! Sărbători Fericite! La Mulţi Ani!”

2. ”Cu colinde de Crăciun, vă dorim un an mai bun, și cu dragoste creștină să primiți în dar lumină, zurgălăi de flori de gheață să va bucure de viață, mult noroc s-aveși în toate, La Mulți Ani cu sănătate!”

3. ”E sărbătoare! Bucură-te de pace, lumină și caldură alături de cei dragi ție. Dăruiește din toata inima și deschide-ți sufletul pentru a primi dragoste și fericire. Lasă-ți sufletul să renască și trăiește fiecare zi ca pe un dar neprețuit.”

4. ”Fie ca sărbătorile de iarnă să vă aduca bucuria Crăciunului prin speranță, spiritul Crăciunului prin pace, emoția Crăciunului prin dragoste.”

SĂRBĂTORI DE IARNĂ. MESAJE DE CRĂCIUN. 5. ”Pe la ferestre cad steluțe, iar pe foc sunt sărmăluțe, bradul e împodobit, moșul e din nou grăbit, peste tot e bucurie și Crăciunul iarăși vine. Sărbători fericite!”

6. „Bogăţie câtă vreţi, Sănătate pentru toţi, Iar la anul care vine Să vă fie şi mai bine. Să vă fie casa, casă, cu bucate noi pe masă, Moş Crăciun cu sacul plin, drumu-n viaţă cât mai lin.”

7. „Fie că sărbătoarea Crăciunului să îţi umple sufletul de bucurie, să îţi aducă pace şi linişte în suflet, iar lumina lui minunată să îţi lumineze în continuare paşii în viaţa. Crăciun Fericit!”

MESAJE DE CRĂCIUN. 8. „Vă doresc ca sărbătorile de iarnă să vă aducă sănătate şi fericire, împlinirea tuturor dorinţelor şi sănătate celor dragi. La mulţi ani!”

9. „Fie ca sărbătorile de iarnă să vă aducă linişte, căldura şi armonie în suflet. Crăciun fericit şi un An Nou plin de împliniri!”

10. „Lumina sfântă venită în Ajun să vă aducă în suflet un veşnic Crăciun. Sărbători de vis alături de cei dragi!”

11. „De sfintele Sărbători să deschidem uşa pentru oaspeţi dragi, şi inima pentru speranţă, bucurie şi lumină. Să fim mai buni şi să privim înainte cu încredere, ştiind că dacă avem credinţă, drumul din faţa noastră va fi presarat cu împliniri.”

MESAJE DE CRĂCIUN. 12. „Fie ca spiritul blând al Sfintelor Sărbători să ningă asupra voastră doar bucurie şi senin, prosperitate, veselie şi sănătate în anul ce vine! Sărbători Fericite!”

13. „Fie ca Pruncul născut în ieslea din Bethleem să vă umple casele şi vieţile cu bucurie,sănătate şi multă înţelepciune pentru anul care vine. La Mulți Ani!”

14. ”L-am văzut urcând pe coș cu tupeul lui de moș, bani, noroc și sănătate le avea în coș pe toate. Crăciun fericit!”

MESAJE DE CRĂCIUN. 15. ”De sfintele Sărbători să deschidem uşa pentru oaspeţi dragi, şi inima pentru speranţă, bucurie şi lumină. Să fim mai buni şi să privim înainte cu încredere, ştiind că dacă avem credinţă, drumul din faţa noastră va fi presărat cu împliniri.”

16. ”Credinta, speranta, un nou inceput, iubire, cadouri, prieteni adevarati… sunt doar cateva din lucrurile pe care iti doresc sa le ai de Craciun!”

17. „L-am visat pe Moş azi noapte, venea tare de departe cu un sac mare în spate să aducă sănătate, deci aşteaptă-l că el vine, dar acum este la mine!”

MESAJE DE CRĂCIUN. 18. „Un an nou mai fericit, Cu de toate garnisit, Sanatate si iubire Si cu multa fericire!”

19. "Să vină Crăciunul şi toţi clopoţeii din brad să-ţi cânte colindul magic care să poarte cu el încrederea, puterea şi speranţa de care ai nevoie! Crăciun fericit!”

20. Mesaje de Craciun „De Crăciun, s’aveţi brad încărcat, bogat, pahar închinat, vin curat, gând luminos şi împliniri. Crăciun Fericit”

21. „Noul an se aşterne înaintea noastră ca un volum nescris cu 365 de pagini goale. Vă urăm să le scrieţi numai cu lucruri bune, împliniri şi fericire pentru ca la sfârşitul volumului să-l citiţi cu bucurie”.

MESAJE DE CRĂCIUN. 22. „Ultimele zile ale anului sunt gata să treacă prin clepsidra timpului! 2018 este aproape să-şi deschidă primele file albe, necunoscute. Vă doresc sănătate, bucurii şi împliniri!”

23. „Să primim odată cu colindătorii şi lumina, căldură, liniştea, dragostea şi împăcarea celui nou, veselia şi viaţa. Ca iarba sub zăpadă, ca fulgul în zbor să primim speranţa unui an nou.”

24. „A mai trecut un an … Să-ţi aminteşti cu plăcere de toate împlinirile, cu melancolie de toate clipele frumoase şi cu încredere de tot ce nu ai reuşit… Fii mândru că ai rămas acelaşi suflet cald.”

25. „Lasă-ţi o parte din lumina artificiilor aprinse în noaptea anului Nou să vă lumineze. Fie că anul care vine să fie pentru voi o punte spre ceva mai bun, mai luminos. La Mulţi Ani!”

MESAJE DE CRĂCIUN. 26. „Sufletul tău să vibreze în armonie şi pace, iubirea să te primească în braţele-i pline de căldură şi duioşie, iar norocul să te urmeze oriunde…” 

Atenţie! Dacă vine cineva la uşă la voi în ajunul Crăciunului şi vă spune asta, sunaţi urgenţ la 112

27. „În cupa de cristal a Crăciunului adaug o picătură de bunătate şi linişte astfel încât magia Sfântului Crăciun să te plimbe pe voalul credinţei şi a bucuriei ca s-a născut pentru noi Iisus Cristos.”

28. „Frumuseţea iernii, cu dulcele ecou al colindelor şi cu imaginea celor dragi în suflet să vă aducă împlinire, iubire şi fericire. Sărbători fericite!

29. „De Crăciun este momentul să uităm de griji şi supărări, să iertam şi să iubim şi să ne amintim ca nu suntem niciodată singuri!”

MESAJE DE CRĂCIUN. 30. „Lumina sfântă venită în Ajun să vă aducă în suflet un veşnic Crăciun. Sărbători de vis alături de cei dragi!”

31. „Crăciun fericit! Îți doresc ca viața ta să fie la fel de plină de împliniri și dragoste ca în această perioadă.”

32. „Dragii mei părinți, voi mi-ați luminat viața și mi-ați arătat drumul cel bun! Vă mulțumesc din suflet pentru sfaturi și pentru dragostea pe care mi-ați oferit-o! Sărbători magice! ”

33. - “Să vină Crăciunul şi toţi clopoţeii din brad să-ţi cânte colindul magic care să poarte cu el încrederea, puterea şi speranţa de care ai nevoie! CRĂCIUN FERICIT!”

34. - “Aceasta e o noapte specială, în care poţi întâlni o persoană specială! Este vorba despre copilul care ai fost. Uită pentru o noapte grijile si retrăieste miracolul noptii de CRĂCIUN!” 

MESAJE DE CRACIUN. Sarbatori fericite *** Cele mai frumoase mesaje, sms-uri și urări de Crăciun

35. - “Fie ca aroma de brad, portocală, colindele, cozonacul cald şi mirosul de iarnă să vă umple inimile de bucurie şi sufletele de linişte. CRĂCIUN FERICIT!”

MESAJE DE CRĂCIUN. 36. - “Învaţă să culegi din fiecare Crăciun sfinţenie, bucurie, lumina pe care să o împarti tot anul cu cei dragi! CRĂCIUN FERICIT!”

37. Se zvoneşte că pe seară, cineva o să apară, pe furiş pe la balcon, pe fereastră sau pe horn, vine, vine Moş Crăciun să-ţi vestească un an bun!

MESAJE DE CRĂCIUN. 38. Craciun cat mai luminos, vis de iarna calduros, liniste langa cei dragi, veste buna dinspre magi!

39. Fie ca aroma de brad, portocala, colindele, cozonacul cald si mirosul de iarna sa va umple inimile de bucurie si sufletele de liniste. Craciun Fericit!

MESAJE DE CRĂCIUN. 40. ”E timpul sa închizi ochii şi să-ţi amintesti de Crăciunul copilăriei tale. E timpul să-ţi aminteşti cum stăteai cu nasul lipit de geam încercând să-l vezi pe Moş Crăciun.”

41. “Moşul vine cam tiptil, niciodată nu-l simţim, dar de fiecare dată, lasă-n fiecare poartă fericire, bucurie, sănătate pe vecie! CRĂCIUN FERICIT!!” 

« MESAJE DE CRĂCIUN »: Ce să nu scrii niciodată într-un mesaj de Crăciun. Este mai urât decât crezi!

42. “Să ningă în noaptea de Crăciun cu vise împlinite! Învaţă să visezi, păşeşte dincolo de real, CRĂCIUNUL face minuni!”

MESAJE DE CRĂCIUN. 43. ”Cel mai frumos lucru la acest Craciun este ca ma pot incalzi in bratele tale. Iti multumesc pentru ca ma faci fericita. Iti doresc din inima sarbatori fericite!”

44. ”Fie ca un fulg de nea razlet si vesel sa bata-n usa casei tale si sa-ti aduca bucurii si lumina in seara Sfanta de Craciun.”

45. ”Ma bucur ca esti langa mine si sper sa petrecem impreuna un Craciun de neuitat cu multa zapada, colinde si bucurii! Esti cel mai frumos cadou de Craciun pe care l-am primit vreodata si iti multumesc ca existi!”

MESAJE DE CRĂCIUN. 46. Cu colinde de Crăciun, vă doresc un an mai bun şi cu dragostea creştină, să primiti în dar lumină, zurgălăi de flori de gheaţă, mult noroc s-aveti în viaţă. La Multi Ani cu Sănătate!

47. Pe la colţuri unii spun, că există Moş Crăciun. Că i-aţi scris şi c-o sa vină, să v-aducă-n pumni lumină! Lângă brad şi lângă foc, să v-aducă mult noroc! 

MESAJE DE CRACIUN. Spune "Sărbători fericite" cu aceste 80 de urări minunate!

48. Fie ca Pruncul născut în ieslea din Bethleem să vă umple casele şi vieţile cu bucurie, sănătate şi multă înţelepciune pentru anul care vine. LA MULŢI ANI!”

MESAJE DE CRĂCIUN. 49. „Fie ca în perioada Crăciunului să vezi lumea cu ochii unui copil, să trăiești minunea dragostei și să te bucuri de absolut tot ce are de oferit această sărbătoare!”

50. „Crăciunul este despre reîntregirea familiei și reîntâlnirea cu prieteni dragi. Este momentul ideal să apreciem dragostea din viața noastră, despre care credem, de multe ori, că ni se cuvine. Fie ca aceste sărbători de iarnă să îți umple inima de dragoste și binecuvântare.” MESAJE DE CRĂCIUN.