MENIU

”Săptămâna verde” la ”Dumbrava Minunată”, alături de reprezentanții Sectorului 4 - FOTO

În sectorul 4 s-a desfășurat, în această săptămână, Programul ”Săptămâna verde”. 

Acesta este un program național și are o durată de 5 zile consecutive lucrătoare în timpul anului şcolar și se desfășoară în baza unei planificări, la decizia fiecărei unităţi de învăţământ, conform prevederilor ordinului ministrului Educaţiei privind structura anului şcolar, valabil în anul şcolar respectiv. 

Micuții de la Grădiniția ”Dumbrava Minunată” au primit un ajutor nesperat, fiind îndrumați la aceste activități, chiar de city managerul Sectorului 4, Andrei Trocan, împreună cu cei de la Direcția de învățământ din cadrul Primăriei Sectorului 4, care s-au substituit celor de la Totul Verde. 

”I-am încurajat să respecte mediul și să îngrijească florile. Cum aceștia se află acum într-o perioadă în care învață cel mai mult din activitățile adulților, am plantat alături de ei flori și copăcei în curtea grădiniței și le-am promis că ne vom revedea, cu siguranță, și cu alte ocazii”, a consemnat Trocan, pe pagina personală de Facebook.

Programul „Săptămâna verde” nu se derulează simultan cu Programul național „Școala altfel”. În mod normal, unitățile și instituțiile de învățământ implicate în organizarea și implementarea Programului „Săptămâna verde” beneficiază și de sprijinul Ministerului Educației și Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor.

 

Mai multe articole despre:
saptamana verde dumbrava minunata