MENIU

Samsung pregăteşte lovitura de graţie pentru Apple iPhone!

Sud-coreenii de la Samsung vor lansa noul smartphone Galaxy S6 cel mai probabil cu ocazia evenimentului "Samsung Galaxy Unpacked 2015", pe care îl vor organiza pe 1 martie la Mobile World Congress 2015 de la Barcelona.

Presa internaţională a primit invitaţiile la eveniment, iar imaginea prezentată de Samsung a ridicat noi semne de întrebare. În fotografie vedem profilul unui gadget cu ecran curbat. Nu este exclus ca acesta să-i aparţină noului Galaxy Note Edge sau unei variante speciale de Galaxy S6.

 Potrivit GadgetReport.ro, care citeaza sursele publicatiei sud-coreene Ddaily.co.kr, Samsung Galaxy S6 va fi primul telefon din istoria Samsung care va avea o carcasa din sticla!

Sud-coreenii ar putea renunta, odata cu noul telefon, la posibilitatea de a schimba bateria, asta pentru a reusi sa modifice carcasa acestuia. Astfel ca noul Samsung Galaxy S6 va avea un profil single-body, din sticla si cu margini metalice, dupa modelul Galaxy Alpha.

 Noul profil este menit sa ofere telefonului un aspect premium si, probabil, sa justifice o crestere a pretului catre nivelul iPhone.

 Dincolo de carcasa din sticla, Samsung Galaxy S6 va fi primul smartphone de top al sud-coreenilor care va veni exclusiv cu un procesor Exynos, după ce Qualcomm a înregistrat mari probleme cu noul Snapdragon 810 pe 64 de biti si astfel l-a retras, pentru moment, de pe piaţă. 

Mai multe amănunte şi un clip video care anticipează noul smartphone vedeţi pe GadgetReport.ro

Mai multe articole despre:
lansare Barcelona Samsung GadgetReport.ro galaxy S6