MENIU

Samsung N-ARE LIMITE! După RĂZBOIUL cu Apple, pornește unul cu altă mare companie!

După ce s-au mai liniştit lucrurile în războiul dintre Samsung şi Apple, aceiaşi sud-coreeni speră acum să blocheze importul de produse cu cipuri NVIDIA în SUA.

Procesele pe motiv de încălcare de patente se anunţă a fi din ce în ce mai periculoase pentru utilizatori, mai ales când încetează să mai aibă ca urmări amenzi dedicate companiilor participante. Dacă cei de la Samsung vor câştiga un nou proces împotriva celor de la NVIDIA, desfăşurat în SUA, va deveni subit foarte dificil ca cineva să achiziţioneze smartphone-uri, tablete, notebook-uri sau plăci video cu cipuri NVIDIA GeForce şi NVIDIA Tegra.

Totul a început când cei de la NVIDIA au iniţiat un proces pe subiect de încălcare de patente împotriva Samsung. Nu a durat mult până când Samsung a iniţiat un contra-proces afirmând că NVIDIA a falsificat rezultatele la benchmark-uri pentru NVIDIA Tegra K1. În mod normal, ITC-ul (International Trade Commision) ar fi trebui să se autosesizeze în astfel de situaţii, dar cei de la Samsung s-au gândit să grăbească procedura.

Află totul despre ce vrea Samsung în SUA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mai multe articole despre:
Samsung tehnologie Nvidia gadget