MENIU

Samsung lucreaza la prima bicicleta inteligenta, Smart Bike

Dupa telefoane, tablete, televizoare, frigidere, masini de spalat, aspiratoare si alte obiecte electronice si electrocasnice, sud-coreenii de la Samsung si-au gasit o noua oportunitate de afaceri – bicicletele.

In conditiile in care, potrivit statisticilor, bicicleta este cel mai nesigur mod de transport, sud-coreenii au incercat sa gaseasca solutiile pentru a schimba aceasta situatie.

Asa a aparut Samsung Smart Bike, rezultatul unui proiect dezvoltat de Samsung Maestros Academy. Bicicleta, aflata in faza de prototip, a fost prezentata la Milan Design Week.

Avand un cadru din aluminiu, foarte usor, Samsung Smart Bike integreaza cele mai noi tehnologii in materie de comunicare si asistenta rutiera.

Bicicleta are Wi-Fi, Bluetooth, senzori de miscare, GPS si camere video care o ajuta sa ii ofere utilizatorului toate informatiile necesare pentru a ajunge la destinatie in siguranta.

Printre altele, utilizatorul poate vedea pe ecranul de pe ghidon tot felul de informatii, de la traseul urmat, la caloriile consumate, inclusiv imagini si date interesante cu obiectivele aflate pe traseu.

Detalii despre Samsung Smart Bike aflati din clipul video de pe GadgetReport.ro

Mai multe articole despre:
bicicletă top inteligenţă Samsung Smart Bike