MENIU

Salarii de LUX pentru personalul auxiliar de la Spitalul din Târgu Jiu. CÂT câștigă un angajat de la spălătoria unității medicale

Salariu de lux personal auxiliar spital

 Angajații de la spălătoria spitalului din Târgu Jiu câștigă mai mult decât mulți medici. Vorbim de sume care depășesc 5.600 de lei. O leafă uriașă primește și o infirmieră: peste 8.000 de lei, relatează Realitatea PLUS. 

Primul loc în ceea ce privește nivelul salariului pe care angajații de la Spitalul din Târgu Jiu îl primesc lună de lună este deținut de o femeie angajată ca moașă la acest spital, care primește nu mai puțin de 24.000 de lei în în fiecare lună. Vorbim aici de o sumă netă. Cu alte cuvinte, cu această sumă pleacă în fiecare lună femeia acasă.

De altfel, vorbimd e salarii foarte mari în rândul întregului personal auxiliar pentru că o infirmieră pleacă acasă cu suma de peste 8.100 de lei și niciun salariu nu este mai mic de 4.000 de lei. 

Dacă ne referim și la angajații spălătoriei acestui spital, atunci vorbim de sume record de peste 5.600 de lei pe care le încasează un angajat în fiecare lună, însă nu vorbimd e salarii acre să scadă sub suma de 4.000 de lei. Asta în contextul în care, în ultima perioadă, au loc în fiecare zi proteste în întreaga țară ale personalului auxiliar, care este nuemulțumit de nivelul salarizării rămas închețat și care cer o mărire salarială.