MENIU

S-a prelungit CARANTINA pentru Bragadiru și Chiajna. Anunțul Prefecturii Ilfov! Când vor ieși de sub restricții localitățile din jurul Capitalei

Carantina pentru localităţile Bragadiru şi Chiajna a fost prelungită cu şapte zile, potrivit Instituţiei Prefectului Judeţul Ilfov.

"În urma analizei de risc, în baza Hotărârii Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă emisă la propunerea Direcţiei de Sănătate Publică a judeţului Ilfov, ţinând cont de evaluarea epidemiologică avizată de către Institutul Naţional de Sănătate Publică, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă a emis în data de 04.12.2020 ordinele de prelungire a măsurii de carantină zonală pentru o perioadă de 7 zile, începând cu data de 04.12.2020, ora 22,00, instituită pentru oraşul Bragadiru şi comuna Chiajna cu satele aparţinătoare Chiajna, Dudu şi Roşu din judeţul Ilfov", a precizat Prefectura Ilfov.

Carantina s-a intituit în data de 7 octombrie pentru localitățile din jurul Capitalei. Prefectul judeţului Ilfov, Daniel Tudorel Zamfir, a anunţat atunci că restaurantele şi cafenelele din 13 localităţi au fost închise deoarece rata incidenţei cazurilor de Covid-19 a depăşit 1,5 la mia de locuitori.

Mai multe articole despre:
ilfov