MENIU

Să petreceţi bine! Ţara arde, Viorica Dăncilă are grija vacanţei de 1 Mai

Pe fondul nemulţumirilor din sănătate, cu o creştere ameţitoare a dobânzilor la creditele a sute de mii de români, Viorica Dăncilă este preocupată, în special, ca românii să petreacă "în linilşte" mini-vacanţa de 1 Mai.   

În deschiderea şedinţei de guvern, Viorica Dăncilă a trecut rapid "în revistă" subiectele stringente. Problemele salariale din sănătate au fost pasate unui grup nou format care "să analizeze", iar în legătură cu Centenarul, "lucrurile merg în ritm alert, se incearcă recuperarea timpului pierdut". 

Mult mai mult timp a alocat premierul unui subiect precum mini-vacanţa de 1 Mai.

"Aş vrea să pregătim acest lucru, astfel încât românii să îşi poată petrece liniştiţi această minivacanţă", le-a cerut Viorica Dăncilă miniştrilor Carmen Dan, Ioan Deneş şi Bogdan Trif.

Tot şefa Executivului a fost şi cea care a anunţat soluţiile oferite de cei interpelaţi. "La nivelul MAI a fost realizat un plan de măsuri în ceea ce priveşte ordinea publică, fluidizarea traficului rutier, prevenirea accidentelor, dar şi intervenţii în caz de urgenţă. Am înţeles că şi ministrul Apelor şi Pădurilor Ioan Deneş a fost pe litoral şi a verificat starea plajelor (...) şi ministrul Turismului Bogdan Trif a avut o întâlnire cu reprezentanţii operatorilor de turism. Este foarte bine, vă rog să continuaţi în acest sens, pentru că (...) este important ca românii să îşi poată petrece zilele de vacanţă în linişte", a mai precizat Viorica Dăncilă.

Mai multe articole despre:
litoral 1 Mai Viorica Dăncilă carmen dan