MENIU

S-au publicat rezultatele pe EDU.RO – Cum poti verifica rapid ce note ai luat

S-au publicat rezultatele pe EDU.RO – Iti furnizam adresa exacta de internet unde poti verifica rapid rezultatele obtinute la Bacalaureat in acest an.

UPDATE ORA 12:00 - Notele au fost publicate online LA URMATORUL LINK. Din cauza numarului mare de accesari este posibil ca site-ul sa prezinte dificultati la incarcare si chiar sa mai cada din cand in cand.

S-au publicat rezultatele pe EDU.RO – Puteti verifica notele voastre la URMATORUL LINK.

‘S-au publicat rezultatele pe EDU.RO’ – Este anuntul pe care il asteapta elevii din intreaga tara astazi. Din fericire au mai ramas doar cateva minute pana cand el va fi facut de catre Ministerul Educatiei Nationale.

Notele vor fi afisate atat online cat si la sediul scolilor unde s-au sustinut examenele. Oficialii vor anunta si care a fost rata de promovare din acest an si mediile obtinute la nivel national.

S-au publicat rezultatele pe edu.ro 

UPDATE ORA 12:00 REZULTATELE SUNT ONLINE

Rezultate BAC 2017 Bucuresti - Ministrul Educației Naționale, Liviu Marian Pop, va susține miercuri, 5 iulie, ora 12:30, o conferință de presă prilejuită de afișarea primelor rezultate din cadrul sesiunii iunie-iulie 2017 a examenului național de Bacalaureat. Cel mai probabil, notele la BAC 2017 se vor afişa la ora 12:00.

Miercuri, 5 iulie, vor putea fi depuse contestatiile, intre orele 16:00 si 20:00. Acestea vor fi soluţionate în intervalul 6-9 iulie, iar luni, 10 iulie, vor fi afişate rezultatele finale Bacalaureat 2017.

S-au publicat rezultatele pe EDU.RO Rezultate BAC 2017 Bucuresti – Unde gasiti cel mai repede notele

Încă puţin şi vor ajunge şi rezultatele la BAC 2017! Rezultatele la BAC 2017 se afişează miercuri la ora 12:00 pe realitatea.net şi pe site-ul bacalaureat.edu.ro. Cea mai simplă metodă de a găsi rezultate la BAC 2016 este căutarea după nume. După rezultatele la BAC 2017, se depun contestații între orele 16 și 20, la centrul de examinare în care elevul a susținut problele la BACALAUREAT 2017.

Nu uitați că, dacă sunteți nemulțumiți de nota primită puteți depune o contestație. trebuie să vă grăbiți, deoarece cererile pot fi depuse până diseară la ora 20.00.

Mai sunt doar câteva ore până la publicarea orelor și elevii și familiile lor așteaptă deja cu nerăbdare momentul.

Realitatea.net va publica rezultate BAC 2017 din București, Alba, Argeș, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brașov, Brăila, Buzău, Caraș-Severin, Călărași, Cluj, Constanța, Covasna, Dâmbovița, Dolj, Galați, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomița, Iași, Ilfov, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Neamț, Olt, Prahova, Satu Mare, Sălaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiș, Tulcea, Vaslui, Vâlcea, Vrancea.

S-au publicat rezultatele pe EDU.RO Rezultate BAC 2017 Bucuresti – statisticile de promovare in ultimii ani

Rezultate BAC 2017 Bucuresti – Avem cateva statistici despre cum a stat situatia in Capitala si in tara in ultimii ani la Bacalaureat:

Potrivit statisticii, în 2004 au promovat Bacalaureatul 84,59% dintre candidaţii înscrişi la prima sesiune, în 2005 - 84,68%, în 2006 - 80,48%, în 2007 - 82,08%, în 2008 - 78,30%, în 2009 - 81,47%, în 2010 - 69,30%, în 2011 - 45,73%, în 2012 - 44,41%, în 2013 - 56,44%, în 2014 - 60,65%, în 2015 - 67,9%, iar în 2016 - 68,1%.

Anul trecut, rata de promovabilitate la Bacalaureat a fost de 68,1% după rezolvarea contestaţiilor, fiind cea mai mare din ultimii şase ani. 

S-au publicat rezultatele pe EDU.RO Rezultate BAC 2017 Bucuresti – Care sunt pasii pentru a depune contestatie

(1) Contestaţiile la probele scrise se depun şi se înregistrează la centrul de examen, în perioada prevăzută de calendarul examenului de bacalaureat.

(2) Preşedintele, împreună cu unul dintre vicepreşedinţi, cu secretarul sau cu un membru al comisiei din centrul de examen, primesc contestaţiile şi le înregistrează.

(3) Cererile prin care se contestă notele obţinute la evaluarea iniţială, însoţite de un borderou în care se precizează numele candidaţilor şi probele, respectiv, disciplina/disciplinele pentru care este depusă contestaţia se înaintează comisiei din centrul zonal de evaluare, de către un delegat al comisiei din centrul de examen.

(4) După centralizarea cererilor prin care se contestă notele obţinute la evaluarea iniţială, lucrările se secretizează. Secretizarea se face, în toate centrele zonale de evaluare din judeţ, cu acelaşi tip de hârtie pusă la dispoziţie de comisia de bacalaureat judeţeană/a municipiului Bucureşti . După aceasta, se aplică ştampila „Bacalaureat 2011 – C.Z.E.”.

(5) În cazul în care Comisia naţională de Bacalaureat decide organizarea de centre de contestaţii la nivel judeţean/al municipiului Bucureşti, lucrările se înaintează, prin delegat, comisiei judeţene /a municipiului Bucureşti de contestaţii, singura în măsură să acorde o nouă notă lucrării. Totodată, se transmite un borderou în care se menţionează proba de examen, disciplina, tipul de subiect, numărul de ordine al lucrărilor şi numărul de pagini pentru fiecare lucrare contestată.

(6) Comisia Naţională de Bacalaureat poate stabili organizarea de centre de contestaţii la nivel regional. Componenţa comisiei de contestaţii din centrele regionale este stabilită de comisia de bacalaureat judeţeană din judeţul unde a fost stabilit sediul centrului de contestaţii, cu acordul Comisiei Naţionale de Bacalaureat.

(7) În cazul în care se organizează centre regionale de contestaţii, lucrările de la centrele zonale de evaluare, ale căror rezultate iniţiale au fost contestate, se înaintează, prin delegat, comisiei de bacalaureat judeţene/a municipiului Bucureşti,. Aceasta numerotează lucrările contestate, pentru fiecare probă scrisă, disciplină şi tip de subiect şi le transmite comisiei regionale de contestaţii, singura în măsură să acorde o nouă notă lucrării.

Edu.ro – Rezultate BAC 2017 – Toate tabelele cu note, pe judete, pot fi gasite la URMATORUL LINK.

Edu.ro – Rezultate BAC 2017 – Este in sfarsit ziua cu afisarea notelor pentru Bacalaureat si multi dintre elevi respira deja usurati, insa multi dintre ei vor fi nevoiti sa depuna contestatii sau chiar sa repete examinarea pentru unele materii.

Ministerul Educatiei Nationale a facut un anunt surprinzator chiar cu o zi inaintea afisarii rezultatelor, prin care dezvaluie practic ca in jurul orei 12 se vor face publice toate notele. Ministerul va organiza o conferinta de presa in jurul orei 12:30 prin care sa anunte cateva statistici si informatii despre sesiunea de BAC 2017 care tocmai s-a incheiat.

S-au publicat rezultatele pe EDU.RO Edu.ro Rezultate BAC 2017 – Care e finalul calendarului BAC 2017, sesiunea iunie-iulie

Edu.ro Rezultate BAC 2017 – Chiar daca cei mai multi elevi rasufla usurati, practic aceasta sesiune de Bacalaureat nu este incheiata oficial pana in momentul publicarii notelor finale, dupa rezolvarea contestatiilor, in data e 10 iulie.

Toti cei care vor sa depuna contestatii pentru recorectarea lucrarilor la care au obtinut note de care sunt nemultumiti, trebuie sa stie urmatoarele 2 lucruri extrem de importante: depunerea contestatiilor se face in scoala in care ati sustinut examenul, astazi, pana la orele 20, iar in al doilea rand, nota de dupa contestatii se va modifica chiar daca diferenta de nota e mai mica de 0.50 sutimi, in plus sau in minus. Este o noua regula ce s-a implementat in acest an atat la BAC cat si la Evaluarea Nationala.

S-au publicat rezultatele pe EDU.RO Edu.ro Rezultate BAC 2017 – Cand incepe noua sesiune de BAC

Edu.ro Rezultate BAC 2017 – Pentru cei care vor sa sustina examenele in cea de-a doua sesiune de BAC a acestui an, trebuie sa stiti ca inscrierile se fac chiar acum, foarte repede dupa terminarea primului BAC. In data de 11 iulie incep de ja inscrierile candidatilor la a doua sesiune de examen, pentru cei care au de sustinut corigente inscrierea se face din 27 iulie, iar prima proba va fi la Limba si literatura romana, in data de 21 august.

Mai jos, va afisam programul complet al acestei sesiuni de BAC.

Sesiunea august-septembrie 2017

11 - 14 iulie 2017  Înscrierea candidaţilor la a doua sesiune de examen

27 iulie 2017  Înscrierea candidaţilor care au promovat examenele de corigenţe

21 august 2017 Limba şi literatura română – proba Ea) - probă scrisă

22 august 2017 Limba şi literatura maternă – proba Eb) - probă scrisă

23 august 2017 Proba obligatorie a profilului – proba Ec) - probă scrisă

24 august 2017 Proba la alegere a profilului şi specializării - proba Ed) - probă scrisă

25, 28 august 2017 Evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română - proba A

28 august 2017 Evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba maternă - proba B

29-30 august 2017 Evaluarea competenţelor digitale - proba D

30-31 august 2017 Evaluarea competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională - proba C

1 septembrie 2017 Afişarea rezultatelor (până la ora 16,00) şi depunerea contestaţiilor (orele 16:00 - 20:00)

2 - 5 septembrie 2017 Rezolvarea contestaţiilor

6 septembrie 2017 Afişarea rezultatelor finale

S-au publicat rezultatele pe EDU.RO Edu.ro Rezultate BAC 2017 – Statistici si informatii despre examenul din acest an

Edu.ro Rezultate BAC 2017 – In acest an s-a inregistrat o rata usor mai mare de participare la ultima proba din prima sesiune a examenului BAC 2017 care s-a desfasurat in data de 30 iunie, proba la alegere a profilului si specializarii. Rata din acest an este de 95.85 fata de cea de anul trecut care a atins pragul de 95.45%.

O alta statistica interesanta este cea conform careia 37 de elevi au fost eliminati de la ultima proba pentru frauda sau tentativa de frauda, este primul an in care camerele video sunt amplasate in fiecare sala de clasa atat in spate cat si in fata incaperii si inregistreaza atat audio cat si video.

La proba de Limba si literatura romana rata de participare a fost de 96.62%.

Anul trecut, dupa rezolvarea contestatiilor, in mod surprinzator rata de promovare a crescut semnificativ, de la 66,7% la 68.1%, lucru care s-ar putea repeta si in acest an, mai ales ca nota va fi marita sau scazuta chiar si cu mai putin de 0.50 la suta cum era in anii trecuti, dupa recorectarea lucrarii.

Si mai interesant este ca anul trecut, initial s-au inregistrat 56 medii de nota 10, insa dupa recorectarea lucrarilor numarul acestora a crescut foarte mult, ajungand la 78.

Mai multe articole despre:
S-au publicat rezultatele pe EDU.RO