MENIU

S-au căsătorit acum 50 de ani şi au ales să îşi serbeze nunta de aur purtând aceleaşi haine

Un cuplu de britanici a ales să îşi serbeze nunta de aur într-un mod cel puţin inedit: au folosit rochia de nuntă şi costumul de mire din 1966, de la căsătoria lor.

Carole-Ann şi Jim Stanfield s-au căsătorit pe 1 octombrie 1966 şi abia atunci când nepoata lor le-a cerut să vadă fotografiile de la nuntă şi-au dat seama că au păstrat, odată cu albumele foto, şi rochia de mireasă şi costumul de mire.

"Jim le-a descoperit, în pod. Hayley, nepoata noastră, a insistat să le probăm să vedem dacă ne mai vin şi noi am refuzat, pentru că erau pline de praf şi miroseau urât...dar ea a tot insistat, aşa că am cedat. Am rămas uimiţi când am văzut că încă ne vin perfect", povesteşte Carole-Ann.

Aşa că nepoata lor a orgnizat pentru cei doi o petrecere pentru nunta de aur la care au purtat hainele de la căsătoria de acum 50 de ani şi au uimit invitaţii.

Cei doi s-au cunoscut la un club la care Jim lucra şi, spun ei, plănuiesc să meargă în cea de-a doua lună de miere în Turcia, pentru că prima a fost în Malta. Secretul relaţiei lor este, spun ei, simplu: râd mult împreună.

"Jim s-a îndrăgostit de părul meu blond şi eu de umorul lui: e aşa un comediant şi mereu mă face să râd. Ăsta e secretul, pentru că suntem foarte diferiţi şi avem hobby-uri diferite", spune Carole-Ann, pentru metro.co.uk.

Şi soţul femeii a decis să modifice verighetele iniţiale, adăugând câte două inimi de aur, aur pe care l-a găsit cu ajutorul detectorului de metale.