MENIU

S-a vindecat de cancer în 8 luni după ce a băut asta în fiecare zi. Medicii sunt uimiţi

S-a vindecat de cancer în 8 luni după ce a băut asta în fiecare zi. Medicii sunt uimiţi

Viaţă lui Ann Cameron, o femeie din Statele Unite, s-a schimbat radical în 2012. La şase luni după ce soţul ei a murit, a primit vestea că suferă de cancer de colon în stagiul 3. A făcut operaţia şi tratamentele recomandate de medici iar rezultatele au fost foarte bune.

Şase luni mai târziu însă, a aflat în urmă unei radiografii că tumorile canceroase au reapărut, ajungând de dată această şi la plămâni. Starea ei de sănătate se înrăutăţea pe zi ce trece, iar medicii i-au spus că mai are de trăit maxim 2 ani de zile, scrie kanald.ro.

Ann a fost distrusă de această veste, însă nu s-a lăsat bătută şi a promis că va încerca să facă totul pentru a-şi salva viaţă. În cele din urmă, a început să urmeze un tratament cu morcovi: consumă 2.2 kilograme zilnic, sub formă de suc.

În luna ianuarie a anului 2013, a mers la un control pentru a analiză evoluţia bolii. În mod surprinzător tumorile s-au micşorat iar numărul de noduli limfatici umflaţi era mai mic. Totul se întâmplă la 8 săptămâni după ce a început acest tratament cu morcovi.

Mai multe articole despre:
tratament cancer