MENIU

S-a urcat băut și fără permis, la volanul unei mașini furate! Ce a urmat i-a șocat pe pietoni

O femeie din Timișoara a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost lovită pe trotuar de o mașină care a ricoșat în urma unui accident. Șoferul vinovat era băut, fără permis și furase autoturismul cu care a produs accidentul de la o cunoștință.

Accidentul, spun polițiștii, s-a produs din cauza unui tânăr de 22 de ani. Acesta a furat cheile autoturismului unei cunoștințe, a urcat băut și fără permis la volan și a plecat la plimbare. Ulterior a pierdut controlul volanului și a lovit patru autoturisme parcate regulamentar pe marginea drumului, scrie tion.ro.

În urma impactului, unul dintre autoturisme a ricoșat într-o femeie, pieton, care a fost lovită pe trotuar. Victima a fost preluată de un echipaj de ambulanță și a fost dusă la spital pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii de la Rutieră s-au deplasat la fața locului și l-au pus să sufle în etilotest pe șoferul vinovat. Rezultatul a fost de 0,58 miligrame de alcool pur per litru în aerul expirat. Oamenii legii îl cercetează acum pe conducătorul auto pentru furtul mașinii, conducere fără permis, conducere sub influența alcoolului și vătămare corporală din culpă.

Mai multe articole despre:
accident pieton etilotest