MENIU

S-a răsturnat cu maşina în timp ce era urmărit de poliţişti. Şoferul, BEAT şi FĂRĂ PERMIS

S-a răsturnat cu maşina în timp ce era urmărit de poliţie

Un bărbat de 38 de ani, beat şi fără permis, s-a răsturnat cu maşina în timp ce era urmărit de o patrulă de poliţie, în comuna braşoveană Vulcan. În noaptea de marţi spre miercuri, în jurul orei 01.00, un agent de poliţie de la Postul din Vulcan, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, a observat un autoturism cu numere de Germania, care avea o traiectorie bizară.

Poliţistul i-a făcut semn şoferului să oprească pentru control, însă în loc să se conformeze şi să oprească, bărbatul aflat la volan a apăsat pe acceleraţie şi şi-a continuat deplasarea pe DJ 106B, în direcţia comunei Holbav. „S-a procedat la urmărirea autoturismului, avînd în funcţiune semnalele acustice şi luminoase, iar la un moment dat, conducătorul autoturismului a pierdut controlul, a intrat pe contrasens, a acroşat gardul din lemn al unei imobil, după care s-a răsturnat“, se arată într-un comunicat al Poliţiei Braşov, scrie monitorulexpres.ro.

Beat şi fără permis

În autoturism se afla şoferul B.V, de 38 de ani, şi un pasager, în vîrstă de 21 de ani, ambii fiind răniţi uşor în urma impactului. Şoferului i-au fost solicitate documentele personale şi ale autoturismului, ocazie cu care acesta a declarat că nu le are asupra sa, nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie şi, în plus, consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan. La testarea cu aparatul etilotest, s-a constatat că avea o concentraţie de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat şi a fost condus la Spitalul Municipal Codlea, în vederea recoltării de probe biologice, pentru stabilirea alcoolemiei.

Şoferul va fi cercetat în libertate pentru conducerea unui autovehicul fără a poseda permis de conducere şi conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.