MENIU

S-a născut fără uter și fără vagin. Cum a reacționat logodnicul ei când a aflat

Avea 14 ani când mama ei a dus-o la ginecolog pentru a afla de ce nu-i venise menstruația până la acea vârstă. Nimeni nu bănuia nimic atunci. Doi ani mai târziu, însă, toate visurile i s-au ruinat.

La un nou control ginecologic, fata a aflat că s-a născut fără uter și fără partea superioară a vaginului. Afecțiunea, care apare la una din 5.000 de femei, o face incapabilă să aibă copii. ”Mama era devastată, credea că a greșit cu ceva în timpul sarcinii, dar asta nu are nicio legătură cu boala”, povestește fata, acum în vârstă de 27 de ani.

Până când a devenit matură, a fost nevoită să facă mai multe operații pentru a-i fi ”construit” un vagin.La 21 de ani era logodită și, cu toate că știa deja de câțiva ani de afecțiunea ei, nu i-a spus iubitului până atunci. În clipa în care acesta a aflat, a părăsit-o. 

”Atunci a fost cel mai greu pentru mine”, mărturisește fata, care spune că, deși a trecut extrem de târziu după despărțire, acum are un iubit care știe despre afecțiunea ei, conform bbc.com.

După ce a scris povestea ei pe Internet, fata a primit mai multe critici decât încurajări, cei mai mulți acuzând-o că nu l-a informat mai devreme pe primul logodnic despre afecțiunea ei.

Mai multe articole despre:
copii logodnă uter relaţie vagin