MENIU

S-a născut bărbat, dar la 13 ani a devenit, fără să vrea, femeie. Povestea incredibilă

S-a născut bărbat, dar la 13 ani a devenit, fără să vrea, femeie. Povestea incredibilă

Charles Darling s-a născut cu organe genitale masculine, aşa că părinţii l-au crescut ca pe un băiat. Ajuns la vârsta pubertăţii, în loc să i se îngroaşe vocea, tânărul a trecut printr-o schimbare şi mai grea - i-au crescut sânii.

Lui Charles au început să îi crească şoldurile iar silueta i-a devenit mai feminină. Pentru următorii 5 ani, a purtat doar haine largi, încercând să îşi ascundă corpul. La vârstă de 18 ani, doctorii i-au dezvăluit că suferă de sindromul Klinefelter, adică avea un cromozom X în plus.

"La început am fost confuză, pentru că am crescut că un băiat, dar mă simţeam fată, nu ştiam cu cine să vorbesc", a spus Charli, numele feminin pe care l-a adoptat femeia în vârstă de 38 de ani. La 21 de ani, ea a cunoscut o altă persoană hermafrodită şi a realizat că nu are nimic de ascuns şi că poate duce o viaţă fericită.

"Am trecut prin multe, dar acum sunt o femeie mândră şi puternică. Când mă uit în oglindă văd o femeie frumoasă care a trecut printr-un drum înfiorător, dar am ajuns la celălalt capăt şi sunt fericită", a mărturisit ea, potrivit kanald.ro.

Mai multe articole despre:
sex poveste transgender