MENIU

S-a lansat volumul "Iulian N. Vlad - Confesiuni pentru istorie". Noi date despre Revoluţie

S-a lansat volumul "Iulian N. Vlad - Confesiuni pentru istorie". Noi date despre Revoluţie

La aproape două luni de la trecerea în neființă a generalului Iulian Vlad, românii pot afla noi date despre jocurile internaționale care au fost în decembrie 1989. Și cum au acționat liderii noștri de atunci. Astăzi la Gaudeamus, generalul SRI în rezervă, Aurel Rogojan, a lansat cartea ,,Confesiuni pentru istorie".

A fost aglomerație la Romexpo, la lansarea cărții despre generalul Iulian Vlad, ultimul șef al Securității.

"Cititorul confesiunii gen. Iulian Vlad va întelege că soarta României a fost hotărâtă de o fatiditate istorică. În 1989, în România nu a avut loc o revoluţie care sa transfere puterea poporului. În siajul acestor evenimente internaţionale, România nu a avut lideri a avut practic marionette politice unele manipulate iar altele cu bună credinţă au acţionat pentru a aduce România acolo unde se află astăzi", a spus Aurel Rogojanu, autorul cărţii.

"Aici este o carte a unui om care a jucat în istoria României un rol decisiv. Mă bucur că acest om, graţie domnului general, aduce lumină. Noi, poporul român, nu ne vom putea împăca până nu ştim adevărurile", a afirmat Octavian Hoandră, realizator Realitatea Românească,

Ce învățăminte tragem din această carte?

"Să fim curajoşi, să fim noi înşine să fim nu buni, ci perfecţi dar întotdeauna corecţi", a spus Aurel Rogojan.

 
Mai multe articole despre:
aurel rogojan generalul iulian vlad