MENIU

S-a jucat ”Pokemon Go”, jocul care a înnebunit lumea. Ce a urmat? Dramatic

Psihologii avertizează că jocul ”Pokemon Go”, care face ravagii printre posesorii de smartphone-uri din întreaga lume, poate să ne ”controleze mintea”, iar un tânăr din SUA confirmă acest lucru.

Adolescentul a văzut că prietenii săi se joacă ore în șir ”Pokemon Go” și a vrut să nu fie mai prejos, așa că a încercat să facă același lucru. 

Din nefericire, nu știa care sunt regulile jocului, astfel că s-a hotărât să apeleze tot la amicii săi. A făcut o captură din joc și le-a trimis imaginea acestora, rugându-i să-i spună ce trebuie să facă mai departe. 

Unul dintre prietenii săi i-a sugerat să arunce cu mingea care-i apăruse pe ecran către Pokemon-ul care, de asemenea, se afla în imagine. Copilul, însă, nu a înțeles și a confundat realitatea cu cea din joc, astfel că a aruncat pur și simplu cu telefonul mobil după Pokemon-ul din joc ce părea că stă pe strada din fața sa. 

Nu mult mai târziu, tânărul a făcut o poză telefonului spart, amuzându-și prietenii cărora nu le venea să creadă ceea ce vedeau. ”Nu cred că tocmai ai făcut așa ceva! Cum poți fii așa?!”, a scris unul dintre ei, potrivit metro.co.uk.