MENIU

S-a îngrășat și a decis să-și scoată silicoanele. Medicii, șocați: Niciodată n-am mai văzut așa ceva

O femeie a început să ia în greutate în afara unui motiv evident, iar medicii nu au putut stabili cauza îmbolnăvirii  până când nu i-au extras acesteia implanturile din glandele mamare.

Ana Zigenhorn, din Florida, nu-şi putea da seama din ce cauză se îngrășase, în condiţiile în care aceasta a fost tot timpul o mamă sănătoasă, avea doi copii şi niciodată nu a suferit de exces în greutate.

Chiar dacă între timp a vizitat mai mulți medici, femeii nu i-a putut fi diganosticată din start suferinţa. Avea senzație de arsură, durere și erupţii pe tot corpul, ea dezvoltase rapid artrită, lupus şi tulburări ale glandei tiroide.

Medicii nu au putut stabili cauza îmbolnăvirii pâna când nu au extras implanturile de silicon din sânii femeii şi au depistat că aceştia erau îmbâcsiţi de mucegai, scrie New York Daily News.

După ce medicii au eliminat implanturile, starea de sănătate a femeii a început să se amelioreze în mod evident. Medici susţin că o femeie nu ar trebui să stea cu aceleaşi implanturi mai mult de 8-10 ani.

Mai multe articole despre:
silicoane sâni implanturi mucegai Ana Zigenhorn