MENIU

S-a înțeles ca tatăl muribund să îi dea un semn de dincolo de mormânt. După moarte, semnul a venit!

O tânără din SUA susține că a primit un semn de la tatăl ei de dincolo de mormânt. Povestea stranie a fost relatată pe Reddit și s-a viralizat rapid.

"Tatăl meu, pe care îl iubesc foarte mult, a murit de Ziua Recunoștinței. M-a adoptat și mi-a oferit dragoste cât pentru două vieți. În ultimele zile împreună am căzut de acord să îmi dea un semn după moarte, de pe partea cealaltă, dacă este posibil. Ne-am înțeles să facă în așa fel încât luminile de pe stradă să pâlpâie", a povestit tânăra.

"Ieri, logodnicul meu și cu mine am fost să patinăm. În timp ce stăteam pe bancă, lângă patinoar, m-am gândit la tatăl meu și m-am întristat. Un mare motiv de tristețe pentru mine este acela că tatăl meu nu a apucat să îl cunoască pe logodnicul meu înainte de a muri. Pe când mă gândeam la asta, felinarele de lângă mine au început să pâlpâie într-un ritm lent și constant, exact așa cum mă înțelesesem cu tatăl meu. M-au trecut fiorii, mi-au dat lacrimile și mi-am șoptit doar mie: "Tăticule?", a relatat fata.

Tânăra i-a povestit logodnicului ce s-a întâmplat și i-a spus că speră ca momentul să nu fi fost o simplă coincidență.

"Exact în acel moment, luminile felinarelor au devenit de două ori mai puternice", a mai povestit tânăra.

"Poate că a fost doar o coincidență, nu neg asta, dar sunt prea convinsă după tot ce s-a întâmplat. În orice caz, a fost un moment sublim pentru mine", a mai spus fata.

Mai multe articole despre:
moarte